Incendiu devastator la un atelier de tâmplărie din Aiud: 16 persoane au fost evacuate, după ce focul s-a răspândit la o pensiune și o locuință

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 mai 2024, 09:06

Incendiu devastator la un atelier de tâmplărie din Aiud: 16 persoane au fost evacuate, după ce focul s-a răspândit la o pensiune și o locuință

Sursa: Facebook Ziarul Unirea

Un incendiu puternic a avut loc duminică seara la un atelier de tâmplărie din Aiud, județul Alba. Focul s-a extins la o pensiune și o locuință din apropiere.

Duminică seară, 16 oameni au fugit unde au văzut cu ochii, din cauza flăcărilor care le puteau pune în pericol viața. Scena dezastrului a avut loc în municipiul Aiud din județul Alba. 

Incendiu puternic în Aiud. 16 persoane au fost evacuate

Incendiul a izbucnit în jurul orei 02:00, la un atelier de tâmplărie și s-a extins rapid la o pensiune și o locuință. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, alarmând autoritățile și localnicii.

Apelul de urgență din mijlocul nopții a alertat pompierii despre incendiul izbucnit la atelierul de tâmplărie. Flăcările au cuprins rapid clădirea și s-au propagat la pensiunea și casa din vecinătate. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță.

Citește și: Un liceu a izbucnit în flăcări chiar în timpul petrecerii de după festivitatea de absolvire| VIDEO

Potrivit Observator, în momentul în care au ajuns salvatorii, focul se extinsese deja, acoperișurile pensiunii și locuinței fiind cuprinse de flăcări.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Pompierii au reușit să localizeze incendiul, concentrându-se pe stingerea acestuia și prevenirea răspândirii flăcărilor la alte clădiri din apropiere.

Cu toate acestea, pagubele sunt semnificative, suprafața afectată fiind de aproximativ 300 de metri pătrați.

Nimeni nu a fost rănit

În urma intervenției rapide a pompierilor, 14 turiști cazați la pensiune au fost evacuați în siguranță. Alte două persoane aflate în locuință s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor de intervenție. În total, 16 persoane au reușit să scape nevătămate, fugind unde au văzut cu ochii.

Citește și: Incendiu de proporții în Capitală. O clădire din sectorul 1 a ars din temelii. Ce spun martorii despre clipele de groază prin care au trecut

Incendiul din Aiud a fost unul de amploare, punând în pericol viețile mai multor persoane. Autoritățile continuă să investigheze cauzele incendiului și să evalueze în detaliu pagubele.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!