Incalzirea globala, MIT SAU REALITATE? Un raport arata ca fenomenul NU MAI EXISTA din 1998

,

Institutul de meteorologie MET Office din Marea Britanie a dat publicitatii un raport in care se precizeaza ca incalzirea globala aproape ca a incetat din 1998.

Cifrele arata ca temperaturile au crescut doar cu 0,43 grade Celsius in perioada 1971 – 2000, iar pentru urmatorii 20 de ani, specialistii nu au prevazut cresteri semnificative de temperatura in climatul global. In urmatorii cinci ani, temperatura globala va creste cu doar 0,03 grade Celsius.

Raportul i-a facut pe sceptici sa se intrebe daca fenomenul de incalzirea globala nu a fost decat o inscenare, o conspiratie a marilor puteri pentru a putea manipula populatia.

Cu toate astea, mai multi experti continua sa atraga atentia ca fenomenul exista si are consecinte grave pe termen lung asupra planetei noastre.

Fenomenul de incalzirea globala nu a incetat chiar daca cifrele arata ca procesul s-a incetinit incepand cu anii 2000 ”, a declarat dr Richard Allan de la Universitatea Reading din Marea Britanie. Acesta a adaugat ca radiatiile, gazele cu efect de sera au un impact negativ asupra mediului. Declaratiile dr. Richard Allen au fost sustinute de Bob Ward, profesor la London School of Economics care a afirmat ca este o greseala sa se spuna ca fenomenul de incalzire globala nu mai exista.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Celebrul scriitor Salman Rushdie, înjunghiat pe scenă la un eveniment cultural din New York

Fostul premier ceh Andrej Babis este anchetat în Franţa pentru spălare de bani din fraude fiscale

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Toți copiii cu vârste cuprinse între 1-9 ani vor fi vaccinați împotriva poliomielitei! Unde se va întâmpla acest lucru

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies