Inca o tara europeana ne impune restrictii! Numarul mare de imbolnaviri cu coronavirus ne duce pe lista neagra

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, a anunţat miercuri guvernul de la Viena


In articol:

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova

Anuntul a fost facut miercuri de guvernul de la Viena, care a invocat o înrăutăţire a situaţiei legate de COVID-19 în aceste tari, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Orice persoană care soseşte din cele trei state menţionate trebuie să fie plasată timp de două săptămâni în carantină sau să facă dovada unui test negativ (la COVID-19), au declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz şi ministrul de externe Alexander Schallenberg, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, vor fi suplimentate măsurile de control la frontierele Austriei cu Ungaria şi Slovenia, au adăugat cei doi demnitari.

Lista statelor din Europa unde cetățenii români au restricții de călătorie

Sunt deja cel puțin zece state care fie că nu îi primesc pe turiștii români deloc, menținându-și deocamdată granițele închise, fie le pun unele condiții, fie îi obligă să stea 14 zile în carantină sau izolare.

Citeste si: Lista tarilor verzi actualizata: in ce tari poti calatori fara sa fie nevoie sa stai in carantina la intoarcere

Citeste si: Bulgaria, măsuri stricte după înmulțirea cazurilor de coronavirus. Ce ar trebui să știe turiștii?

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate