In luna iunie, Kanal D a fost pe primul loc, la nivel National, in Prime Time

,

Pe intreaga durata a zilei, pe segmentul de public National, statia s-a clasat pe pozitia secunda.

In luna iunie, programele difuzate de Kanal D pe intreaga durata a zilei au pozitionat postul pe locul doi la nivelul intregii tari, cu 2,2 puncte de rating si 11,2% cota de piata, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Continutul de calitate oferit telespectatorilor Kanal D s-a regasit si in audientele inregistrate pe intreaga luna iunie, pe segmentul de public National, in Prime Time 20:00 – 24:00, statia ocupand prima pozitie in clasamentul televiziunilor din Romania, cu 6,2% rating si 17,3% cota de piata.

Pe tronsonul orar 18:00 – 24:00, pe segmental de public National, Kanal D a ocupat cea de-a doua pozitie in topul televiziunilor din Romania in luna iunie, cu 4,7% rating si 14,5% cota de piata.

 

Kanal D, locul doi pe targetul All Urban si Comercial

 

Tot in luna iunie, la nivel All Urban, Kanal D s-a clasat pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, atat pe tronsonul orar 18:00 – 24:00 (cu 4,2% rating si 12,6% cota de piata), cat si pe 20:00-24:00 (5,4% rating si 15,1% cota de piata).

Luna iunie a adus audiente spectaculoase pentru Kanal D, in Prime Time (20:00 – 24:00), la nivelul publicului comercial. Astfel, postul TV s-a clasat pe locul doi, inregistrand 4,1% rating si 14,4% cota de piata.

 

Target National – luna iunie

Target All Urban– luna iunie

Target Comercial – luna iunie

 

Citește-ne pe
Citește și:

NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita") si Kadir Dogulu, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata! Fanii s-au topit cand au vazut aceste imagini! Iata cum s-au...

Un profesor de religie a făcut un copil cu o elevă de 17 ani: a fost condamnat DEFINITIV de justiție

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Andreea si Victor, ca soarecele si pisica! Au ajuns sa-si faca farse in redactie si in parcare! Cum se distreaza in culise

Gina Matache, dezvaluiri de senzatie! Artista a vorbit despre Nick, fostul coleg de trupa al Deliei: "Am plans, nu puteam sa-l sufar"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies