În ce filme a jucat Lady Gaga. Celebra cântăreață a împlinit 37 de ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 mar 2023, 13:15
Lady Gaga a împlinit 37 de ani pe 28 martie 2023
Sursa: Facebook Lady Gaga

Lady Gaga este o cântăreață cunoscută, cu patru albume și sute de melodii pe care admiratorii le ascultă cu fiecare ocazie, însă aceasta are și un talent actoricesc pe care oamenii trebui să îl vadă.

Lady Gaga iubește muzica încă de la vârsta de

4 ani, însă aceasta a apărut și în multe filme în care criticii și admiratorii au putut să îi admire talentul. Iată care sunt filmele în care a jucat Lady Gaga.

Citește și: Boala incurabilă de care suferă Lady Gaga. Artista are dureri cumplite

Lady Gaga a împlinit 37 de ani pe 28 martie 2023

Lady Gaga, așa cum o cunosc fanii sau Stefani Joanne Angelina Germanotta, așa cum au numit-o părinții, s-a născut la data 28 martie 1986, iar astăzi împlinește 37 de ani. Aceasta a început să cânte de la vârsta de 4 ani, iar după doar 7 ani, când Gaga avea doar 11 ani a fost acceptată la Școala Juilliard din Manhattan, însă aceasta a continuat să urmeze studiile la o școală catolică din oraș.

La doar 13 ani, Lady Gaga a scris prima ei baladă de pian, iar la 14 ani deja începuse se cânte într-un club de noapte. Cum pasiunea ei eternă a fost cântatul, aceasta a vrut să studieze cât mai bine muzica, astfel aceasta a fost acceptată la Școala de Arte Tisch a Universității din New York, fiind una dintre cei 20 de studenți ce au fost acceptați mai devreme.

A studiat muzica și a lucrat la abilitățile sale de a scrie cântece, însă după o perioadă s-a retras pentru a căuta inspirația de care avea nevoie pentru a își începe cariera. Începând cu anul 2005, aceasta a început să cânte în cluburile de noapte, încercând astfel să își facă un nume, iar doi ani mai târziu, Lady Gaga și-a înregistrat propriul album ce i-a adus faima. 

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

„Just Dance” a fost prima melodie pe care Lady Gaga a prezentat-o lumii, iar piesa a ajuns repede în topurile din întreaga lume. Această piesă a fost nominalizată și la Grammy pentru cea mai bună înregistrare de dans în 2008, iar de atunci melodiile acesteia au rămas în inimile oamenilor, dar și în topuri celebre.

Muzica nu este singura pasiune a lui Lady Gaga, aceasta și-a arătat talentul actoricesc prin mai multe roluri celebre în care i-a impresionant pe spectatori.

Citește și: Spectacol total la finala Super Bowl! Beyonce, Lady Gaga si Cold Play au facut senzatie la finala ligii nationale de fotbal american

În ce filme a jucat Lady Gaga

A Star Is Born

Jackson Maine este un muzician în centrul căreia se concentrează întreaga acțiune a filmului. Producția cinematografică spune povestea tragică a muzicianului după ce o întâlnește pe tânăra aspirantă Ally, cei doi îndrăgostindu-se la prima vedere. Deși Ally a încetat să spera la visul ei de cântăreață, Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui, iar publicul o adoră. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori. 

The First Monday in May

Producția cinematografică își centrează acțiunea asupra câtorva evenimente importante din lumea modei, mai exact crearea expoziției "China: Through The Looking Glass", cea mai vizitată expoziție de modă din istoria Institutului Modei de la Muzeul Metropolitan de Artă, și Gala Met din 2015, o strângere de fonduri la care au participat foarte multe vedete. Anna Wintour și Andrew Bolton arată ce se întâmplă în culisele celor mai mari evenimente din New York.

Elena Gheorghe, spectacol incendiar la Sala Palatului! Artista a schimbat 7 ținute, a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro și accesorii lucrate de unul dintre designerii care au colaborat cu celebra Lady Gaga

House of Gucci

În centrul atenției sunt patru persoane, Maurizio Gucci, Rodolfo Gucci, Patrizia Reggiani și Aldo Gucci. Filmul arată lupta dintre membrii familiei pentru bani și putere, în această producție ne este prezentată și povestea de dragoste dintre Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci, ce va avea un final tragic. 

Citește și: Va intrebati ce nebunii a mai facut Lady Gaga? Va aratam imagini socante cu artista care a ajuns... pe jos!

Surse: Facebook Lady Gagaro.swashvillage.org, cinamgia.ro

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!