Boala incurabilă de care suferă Lady Gaga. Artista are dureri cumplite

,

Celebra artista Lady Gaga suferă de o boală incurabilă, din cauza căreia starea psihică a cântăreței are de suferit, iar durerile sunt cumplite.


In articol:

Lady Gaga a vorbit despre boală incurabilă de care suferă și din cauza căreia a fost nevoită să amâne un turneu mondial, în 2017.

Într-un documentar, cântăreața a mărturisit că boală incurabilă îi provoacă dureri cumplite și îi îngreunează viață profesională, dar și pe cea personală.

Fibromialgia are un efect profund și asupra stării psihice a artistei! Starile de anxietate si depresie sunt frecvente la pacientii cu fibromialgie.

Boală incurabilă de care suferă Lady Gaga are simtome care se pot confundă cu cele ale unor boli reumatismale, motiv pentru care adesea disgnosticul poate fi pus greșit.

De asemenea, boală mai poate fi diagnosticată că sindrom al oboselii cronice sau chiar că afecţiune psihică, din cauza componenței depresive. Deşi figurează în nomenclatorul de boli al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţîi încă din 1992, fibromialgia nu este încă foarte cunoscută. Unii specialişti nu consideră fibromialgia o boală, deşi durerile musculare şi articulare, oboseală şi tulburările de somn afectează semnificativ viaţa pacientului. Nu se ştie exact care sunt cauzele acestei afecţiuni, unele cercetări asociind-o cu unele modificări prezente la nivelul unor neurotransmiţători. De asemenea, implicate pot fi dezechilibrele hormonale.

Lady Gaga urmează un tratament care, deși nu o va vindecă, o ajută să își amelioreze simtomele și să poată să ducă o viață cât mai normală. Deși este trecută în nomenclatorul de boli al Organzatiei Mondiale a Sănătății, fibromialgia nu este încă suficient cunoscută și nici nu se cunosc cauzele exacte ale bolii.

Citeste si: Andreea Balan, mesaj catre fani, de ziua ei! "Viata nu este despre cifre!"

Citeste si: Fiul lui Brigitte a spus varianta lui despre spargerea si furtul de la casa mamei

Citeste si: Marcel Pavel, mesaj transant dupa ce s-a spus ca a fost platit sa se imbolnaveasca de coronavirus

 

Citește și:

Livian, la un pas de moarte. Ce a pățit concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Grupul de Comunicare Strategică: De la începutul pandemiei, COVID-19 a răpus 33 de cadre din personalul medical

Se redeschid restaurantele la 1 iulie? "Suntem ingrijorati de ceea ce se intampla"

Alerta de tsunami dupa un cutremur de 7,5 grade. Un spital de covid a fost evacuat

Cum arata sora lui Mario Fresh! Putina lume stie ca frumoasa Raluca este sora mai mare a artistului


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies