In aceasta seara, la “Roata norocului”, de la ora 20:00, Bursucu’ face anuntul cel mare: “In sfarsit, Ana-Maria si-a gasit o vocatie de care ma pot bucura si eu!”

In aceasta seara, de la ora 20:00, Ana-Maria Barnoschi si Bursucu’ sunt gata sa ne ofere o editie incendiara “Roata norocului”, la Kanal D.

Bursucu’, foarte entuziasmat, inca de la debutul editiei, isi lauda colega, pe Ana-Maria:

“In sfarsit, Ana-Maria si-a gasit o vocatie de care ma pot bucura si eu. Iata … Ana tine cu mediul. S-a apucat de reciclat! Bravo Ana!”, ii transmite Bursucu’, Anei. 

“Mi-am deschis un magazin de reparatii electrocasnice. (…) Tu nu stii cum e sa nu-ti functioneze aspiratorul sau un alt electrocasnic prin casa?”, ii spune Ana-Maria colegului sau.

Surprins de <ocupatia> colegei sale, Bursucu’ vrea sa afle cum reuseste Ana-Maria sa repare aparate electrocasnice, insa are parte de un alt soc; Ana-Maria a inventat un aparat senzational: <masina de spalat cu microunde>.

Situatiile amuzante se tin lant atunci cand Ana-Maria detaliaza “inventia” ei, iar show-ul se intensifica atunci cand in scena isi fac aparitia frumoasele cantarete Nicoleta Nuca si Mira (n.r. - Maria Mirabela Cismaru) venite special pentru a invarti “Roata Norocului”, pentru a ajuta o familie aflata in dificultate.

Ce premii incredibile vor castiga Mira si Nicoleta Nuca, dar si cum s-au descurcat concurentii, pe parcursul intregii emisiuni, aflati in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la “Roata Norocului”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate