In aceasta seara la “Asta-i Romania!”: Ce se intampla, de fapt, cu copilul despre care se spune ca este posedat? Editie incendiara, de la ora 20.00, la Kanal D

In editia din aceasta seara la “Asta-i Romania”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, reporterii emisiunii investigheaza cazul unui baietel de 11 ani din Romania care a stranit un scenariu demn de “Dosarele X”.

Copilul din comuna giuguveana, pe urmele caruia se afla o armata de oameni curiosi sa inteleaga ce se intampla de fapt cu acesta si de unde a aparut povestea suprarealista, a pus pe jar un sat intreg.

Ingrozit de spaima, cu mainile inclestate, si cu ochii plin de lacrimi; asa l-au gasit cei de la Protectia Copilului pe baietelul de 11 ani din comuna Naipu. Pana la spital, rudele l-au uns neincetat cu mir.

Familia l-a purtat prin manastiri sa il exorcizeze, prin medici sa ii verifice starea mentala, insa tot degeaba - copilul este perfect sanatos si nu e posedat de vreun spirit malefic. Dar asta nu avea sa linisteasca satul, care tese peste garduri, un scenariu inimaginabil.

In editia din aceasta seara a emisiunii “Asta-i Romania”, reporterii vor vorbi cu specialisti si vor incerca sa afle raspunsul la intrebarea: Ce se intampla cu adevarat cu baietelul din comuna giurgiuveana!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate