In aceasta seara, imagini de infarct la „Vulturii de noapte”! Ruby si Biu, cel mai periculos joc. Vedetele plonjeaza deasupra platoului emisiunii

In premiera, simpaticii prezentatori ai show-ului le vor avea alaturi chiar pe mamele lor, cele care vor deconspira totul despre copilaria celor trei vulturi.

In aceasta seara, de la 23:15, imediat dupa “Exatlon”, la “Vulturii de noapte”, cel mai incitant late night show, care deschide pofta de weekend romanilor, momente inedite se vor derula pe micile ecrane, cu invitati speciali din showbiz-ul autohton si nu numai. In premiera, simpaticii prezentatori ai show-ului le vor avea alaturi chiar pe mamele lor, cele care vor deconspira totul despre copilaria celor trei vulturi.

Ruby, Andreea Banica, Biu si Bursucu vor raspunde provocarilor celor trei prezentatori. Giani Kirita si Bursucu vor face echipa in acest joc, pe cat de spectaculos, pe atat de periculos, cu Ruby si Biu; baietii se vor afla la “butoane”, in timp ce partenerele lor de concurs vor fi suspendate la cativa metri inaltime, deasupra platoului. Pe masura ce o echipa va pierde, partenera de joc va plonja in cadere libera, spre suprafata platoului emisiunii.

“Eu voi anunta un domeniu, iar voi veti paria pe numarul de cuvinte spus de partenera voastra, cuvinte care sa contina litera indicate de mine. Daca pierdeti, partenera voastra va cadea. Prima fata care atinge salteaua, pierde jocul”, anunta Victor Slav regula duelului.

Ce echipa va reusi sa duca la bun sfarsit jocul si sa castige, si prin ce emotii vor trece cele doua fete, veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a late night show-ului “Vulturii de noapte”, difuzata la ora 23:15, la Kanal D!
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate