In aceasta seara, de la ora 22:00, la Gala “Bravo, ai stil!”. Maurice nu iarta nimic: “Nu ai nicio legatura cu moda!”

Author: R.V.
Actualizat: 15 iun 2019, 09:15

O noua Gala “Bravo, ai stil!” incepe astazi de la ora 22:00, la Kanal D. Finala competitiei se apropie cu pasi repezi, iar cele 5 concurente ramase in competitia stilului sunt pregatite pentru batalia cea mare, si lupta cu indarjire sa demonstreze ca sunt cele mai bune, si ca fiecare dintre ele merita titlul suprem. Concurentele depun eforturi uriase pentru a le dovedi juratilor si telespectatorilor ca merita marele premiu pus in joc, iar juratii “taie in carne vie” atunci cand tinerele dau gres.

Gala din aceasta seara, cu tematica “Anii ’20 vs. Rock’n Roll” o pune in dificultate pe concurenta Nadina care, desi considera ca este “in tema”, atat cu tinuta cat si cu momentul artistic, are parte de reactii vehemente din partea juriului competitiei

“Tu nu stii sa asortezi o sandaleta cu o poseta … (…) Eu am spus in cinci sezoane ca tema asta (anii ’20 – n.r.)

a mai fost, ca ceea ce nu mi-as dori sa vad este ceea ce ai facut tu, azi. Pene, bolero din pene, sal din pene, franjuri … si o margica. (…) N-ai facut nimic. Nu ai nicio legatura cu moda!”
,
este de parere juratul Maurice Munteanu.

Si contracandidatele Nadinei au reactionat dur in ceea ce-o priveste pe colega lor, iar cum s-a terminat totul aflam in aceasta seara, de la ora 22:00.

Gala de astazi va fi una presarata cu surprize pentru concurente, iar la finalul competitiei, Ilinca Vandici face un anunt important: 

“Finala se apropie si se intampla lucruri care vin sa va ajute sau, dimpotriva, sa va incurce (…) Una dintre cele doua concurente care ocupa primul loc in clasamentul juratilor va ocupa fotoliul rosu, adica va fi protejata in Gala viitoare”.

Exclusiv! Ilinca Vandici, emoții mari pentru fiul ei, Zian:

Care dintre concurente va fi protejata in Gala saptamanii viitoare si care dintre cele cinci tinere au impresionat cel mai tare juratii, aflati in aceasta seara, de la ora 22:00, la Gala “Bravo, ai stil!”.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies