În această seară, de la ora 20:00, la Survivor România se va disputa un nou joc pentru recompensă! Tensiunea în echipa Faimoșilor este la cote alarmante

,
Ce se intampla in episodul Survivor Romania din 21 ianuarie 2021
Ce se intampla in episodul Survivor Romania din 21 ianuarie 2021

Astăzi, la “Survivor România”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D, o nouă bătălie epică se va desfășura pe terenul din îndepărtata Republica Dominicană, între Faimoși și Războinici, într-unul dintre cele mai importante meciuri. Miza pusă jocului de astăzi este uriașă și râvnită de concurenții ambelor echipe cu atât mai mult cu cât se va va disputa jocul pentru recompensă, atât de folositoare pentru mentalul și forța fizică ale concurenților.


In articol:

Ediția din această seară “ Survivor România ” debutează cu discuții aprinse în tabăra Faimosilor, în adăpostul improvizat de aceștia, în jungla dominicană, acolo unde lipsurile și oboseala se acutizează și încep să își spună cuvântul. Tensiunile se țin lanț în echipa roșie, reproșurile aruncate de unii dintre Faimoși cer urgent o strategie viabilă pentru aceștia, care să consolideze echipa cât mai rapid. 

Ce se intampla in episodul Survivor Romania din 21 ianuarie 2021

Zannidache este primul care se arată deranjat de performanețele sportive ale unora dintre coechipiere, iar de cealaltă parte, Alexandra Stan încearcă să le demonstreze colegilor că nu este veriga slabă a echipei. Totodată, Faimoasa Alexandra Stan clachează și, cu ochii în lacrimi, mărturisește că această competiție o solicită la maximum, peste așteptări. 

Mi se pare că, nu știu, nu suntem luate în serios. Au ieșit la suprafață șerpii. Dar chiar sunt un om foarte puternic, chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie atât de greu”,  spune dezamăgită Faimoasa. 

Citeste si: Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor România? Jador a dat-o de gol: ''Nu mai vreau să fiu la emisiunea asta, Jador''

Jocul pentru recompensă de la “Survivor România”, disputat în această seară, de la ora 20:00,

necesită o atenție sportită, forță, îndemânare și multă răbdare din partea Faimosilor și Războinicilor. Fiecare duel va avea la start câte doi concurenți din fiecare echipă, aceștia vor urca pe o platformă cuburi uriașe, gonind cu acestea către următorul obstacol, acolo unde le vor fi puse la încercare îndemânarea și răbdarea; spre finalul traseului, aceștia vor fi nevoiți să umple un vas cu nisip, ajutați de o linguriță. 

Apar și primele tensiuni în jocul din această seară, în tabăra Faimosilor, Cătălin Moroșanu fiind cel mai vocal în acest sens. Sportivul, văzându-se

neputincios în a stabili împreună cu coechipierii săi o strategie în goana după mult ravnitele puncte, în duelul cu Războinicii, clachează și are o ieșire nervoasă.  

Citeste si: Moroşanu, criză de nervi la Survivor România! A ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului: "Ţi-a sărit un os, acuma?"

Nu ratați o nouă confruntare dramatică între Faimoși și Războinici, în această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România”, reality-ul urmărit de milioane de telespectatori, la Kanal D!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bilanț coronavirus 21 ianuarie 2021: Numărul cazurilor noi și al deceselor scade!

Spațiul Schengen mai există doar pe hârtie - Scandal între Franţa şi Germania, din cauza restricţiilor de la frontieră

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Moroşanu, criză de nervi la Survivor România! A ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului: "Ţi-a sărit un os, acuma?"

Roxana Ghiță, cea mai iubita concurenta de la Survivor România 2021! Motivul pentru care este numita ''Jaguarul''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies