In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, decizia neasteptata a lui Mihai Mitoseru: “Nu mai pot, m-am saturat …”

Author: B.M.
Actualizat: 26 oct 2019, 11:45

In aceasta seara, de la ora 20:00, echipa emisiunii “Se striga darul” ajunge in Ardeal.

Aici, Ionut, din Cluj – Napoca, isi uneste destinul cu Ancuta, din comuna bistriteana Zagra, iar Mihai Mitoseru si Andreea Mantea sunt oaspetii de onoare ai fericitului eveniment.

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru au ajuns sa fie atat de “inversunati” unul impotriva celuilalt, in ceea ce priveste strangerea zestrei pentru miri incat nu mai suporta sa calatoreasca in aceeasi masina, chiar daca drumul lor este, de multe ori, comun.

“Am luat o hotarare: nu vreau sa mai impart mijlocul de transport, si nici macar castigul (face referire la zestre – n.r.) cu Mihai Mitoseru. De ce spun asta, pentru ca astazi ma simt castigatoare. Astazi e ca si cum n-as lupta cu cineva … (…) Eu nu stiu de ce vine el la aceasta nunta …”, il <ataca> Andreea Mantea pe colegul ei, Mitoseru.

La polul opus, Mihai Mitoseru, care numara cateva victorii la rand, in competitia darurilor pentru miri, este foarte increzator in fortele sale si ii transmite un mesaj ferm colegei sale, Andreea Mantea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Nu mai pot, m-am saturat …” isi incepe <discursul> Mihai Mitoseru, drept replica la <atacul> Andreei Mantea.

Ce i-a transmis Mihai Mitoseru colegei sale, Andreea Mantea, cum a reactionat aceasta la auzul vorbelor acestuia, si cine a castigat competitia darurilor, veti afla in aceasta seara, urmarind o nunta spectaculoasa, autentica, la “Se striga darul”, de la ora 20:00, la Kanal D.