În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Akif, la ”mâna” fostei soții

Author: Madalina Maftei
Foto(7)

În această seară, începând cu ora 20:00, telespectatorii vor fi captivați de evenimentele pline de emoție prin care vor trece frații Eren și rudele lor în noul episod al serialului "Totul pentru familia mea", difuzat pe Kanal D.

Odulcan este profund îngrijorat de starea gravă în care se află Afra. El se teme că ar putea să o piardă pe tânăra de care este îndrăgostit nebunește, dar are norocul să primească sprijinul și prezența familiei în această perioadă dificilă. Orhan și Șengul trăiesc o a doua tinerețe. Cei doi proaspăt căsătoriți par mai fericiți ca niciodată și sunt dornici să înceapă o nouă viață împreună.

Nebahat este extrem de entuziasmată de situația în care se află fostul soț, Akif. Femeia consideră că acum acesta primește ceea ce merită, având în vedere dificultățile prin care a facut-o să treacă de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, ea îl confruntă pe fostul soț într-un mod surprinzător, considerând acțiunile sale ca pe o dulce răzbunare.

Citește și: Gonul o anunță pe Afra că se vor muta în Germania. Vezi online live episodul 98 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Gonul o anunță pe Afra că se vor muta în Germania. Vezi online live episodul 98 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Nu ratați noul episod din serialul "Totul pentru familia mea" în această seară, de la ora 20:00, numai pe Kanal D.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.