În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif devine ținta răzbunării lui Resul! „A intrat un hoț în casă”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2023, 10:05
totul pentru familia mea Foto(7)

Resul are de gând sa se răzbune pe Akif Atakul

Sursa: Captură KANAL D

Resul pune la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva rivalului său, Akif Atakul! „E rândul meu să fac o mișcare!” Kaan și Akif își vor găsi casa devastată!

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde in continuare telespectatorii cu noi momente dramatice și răsturnări neașteptate de situație, prin care trec personajele principale. Frații Eren sunt urmăriți de ghinion si se vor confrunta din nou cu evenimente dificile Omer are de gând să lucreze încă pentru cămătarul Tayfun pentru a-și ajuta surorile, iar Doruk îl avertizează să nu le pună

de fapt viață în pericol cu acțiunile sale obscure.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif devine țintă răzbunării lui Resul

În noul episod din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, Omer are de gând să lucreze în continuare pentru cămătarul Tayfun, pentru a-și ajuta surorile, în ciuda faptului că pericolul îl pândește la fiecare pas.

Între timp, Doruk descoperă cu ce se ocupă Omer și îl avertizează aprig să nu le pună viață în pericol de fapt celor două surori ale sale.

Doruk: Dacă Asiye pățește ceva pe calea asta pe care ai luat-o tu, te distrug!

Omer: Fac totul pentru ele, oricum! Nu-ți face griji!

După multe insistențe si eforturi, Akif o invita

pe Suzan la o cină romantică, unde ii va pregăti o surpriză de proporții. Bărbatul are de gând sa renunțe definitiv la mariajul cu Nabahat si o va cere in căsătorie pe Suzan, având-o de partea lui pe Harika, fiica acesteia. 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Pe de altă parte, Resul decide să acționeze împotriva lui Akif pentru a-l pune la punct după ce a intervenit între el și Suzan și le-a distrus relația. În cele din urmă, Akif și Kaan își vor găsi casă devastată, crezând că hoții i-au călcat locuința.

Afra, fiica lui Gonul din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei! Iată cine este carismaticul actor care i-a cucerit inima superbei Ecem Sena Bayır!

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!

Citește și: Cine este și câți ani are, Resul, tatăl lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată cea mai iubită femeie din viața celebrului actor Ogün Kaptanoğlu! „Te iubesc atât de mult!”

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”