În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif devine ținta răzbunării lui Resul! „A intrat un hoț în casă”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2023, 10:05
totul pentru familia mea Foto(7)

Resul are de gând sa se răzbune pe Akif Atakul

Sursa: Captură KANAL D

Resul pune la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva rivalului său, Akif Atakul! „E rândul meu să fac o mișcare!” Kaan și Akif își vor găsi casa devastată!

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde in continuare telespectatorii cu noi momente dramatice și răsturnări neașteptate de situație, prin care trec personajele principale. Frații Eren sunt urmăriți de ghinion si se vor confrunta din nou cu evenimente dificile Omer are de gând să lucreze încă pentru cămătarul Tayfun pentru a-și ajuta surorile, iar Doruk îl avertizează să nu le pună de fapt viață în pericol cu acțiunile sale obscure.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif devine țintă răzbunării lui Resul

În noul episod din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, Omer are de gând să lucreze în continuare pentru cămătarul Tayfun, pentru a-și ajuta surorile, în ciuda faptului că pericolul îl pândește la fiecare pas. Între timp, Doruk descoperă cu ce se ocupă Omer și îl avertizează aprig să nu le pună viață în pericol de fapt celor două surori ale sale.

Doruk: Dacă Asiye pățește ceva pe calea asta pe care ai luat-o tu, te distrug!

Omer: Fac totul pentru ele, oricum! Nu-ți face griji!

După multe insistențe si eforturi, Akif o invita pe Suzan la o cină romantică, unde ii va pregăti o surpriză de proporții. Bărbatul are de gând sa renunțe definitiv la mariajul cu Nabahat si o va cere in căsătorie pe Suzan, având-o de partea lui pe Harika, fiica acesteia. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Resul decide să acționeze împotriva lui Akif pentru a-l pune la punct după ce a intervenit între el și Suzan și le-a distrus relația.

În cele din urmă, Akif și Kaan își vor găsi casă devastată, crezând că hoții i-au călcat locuința.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!

Citește și: Cine este și câți ani are, Resul, tatăl lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată cea mai iubită femeie din viața celebrului actor Ogün Kaptanoğlu! „Te iubesc atât de mult!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!