În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, la Kanal D, căsnicia lui Yildiz, în pericol

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2023, 09:53
Foto(10)

Astăzi în serialul Prețul fericirii: Yildiz va încerca din răsputeri să recâștige inima soțului ei, care o consideră vinovată de dispariția tatălui său.

În această seară, începând cu ora 20:00, fanii serialului "Prețul fericirii" vor fi martorii evoluției sinuoase și evenimentelor tensionate din viețile celebrelor familii Kuyucu și Ekinci, odată cu difuzarea unui nou episod al îndrăgitei producții, la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, la Kanal D, căsnicia lui Yildiz, în pericol

Yildiz va încerca prin diferite mijloace să recâștige inima soțului său, însă Cagatay o consideră în mod indirect, pe frumoasa lui soție, vinovată că ar fi provocat moartea tatălui său.

Tânărul are de gând sa se răzbune si va recurge la gesturi si acțiuni ce îi vor aduce multa suferință soției sale. 

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer

Deși au trecut luni bune de la moartea lui Hasan Ali, Cagatay continuă să <păstreze distanța> față de soția lui și va încerca să rezolve problemele financiare apărute la firma familiei. Tânărului afacerist îi este greu să treacă peste faptul că Ender și Yildiz i-au întins o cursă răposatului său tată și condamnă trădarea acestora.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Pe de altă parte, Caner este surprins să afle că Ender a refuzat să se mute cu Kaya la Londra, mai ales că sora să își dorea să se împace cu fostul soț. Ender rămâne fermă în decizia luată și este hotărâtă să-și dedice viața, de acum înainte, exclusiv activității profesionale, renunțând definitiv la Kaya.

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”,  Cagatay, situație fără ieșire

Citește și: Când veți putea urmări serialul turcesc Prețul fericirii la Kanal D! Iată care vor fi noile zile de difuzare, începând de săptămâna aceasta

Între timp, Yildiz se va confrunta cu noi momente dificile în încercarea disperată de a-și salva căsnicia. Tânăra va descoperi cu stupoare că soțul ei are o aventură cu altă femeie și va pune la cale un plan pentru a-l readuce pe Cagatay în brațele sale. Rămâne însă de văzut dacă Yildiz va reuși să îi recâștige încrederea și dragostea soțului ei și dacă își vor continuă mariajul, astăzi, într-un nou episod palpitant din serialul Prețul fericirii, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”