În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Asya îl atrage pe Volkan într-o nouă capcană teribilă! „Fă-mă să te cred! Pentru că n-am de gând să fiu amanta fostului meu soț!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 feb 2023, 13:37
serialul infidelul Foto(6)

Asya are de gând sa se apropie din nou de Volkan

Sursa: Captură KANAL D

Asya își continuă pas cu pas planul diabolic de răzbunare împotriva fostului ei soț și a rivalei sale, Derin! Iată în ce cursă va fi atras din nou bărbatul, orbit de iubirea bolnavă pentru cele două femei! „Va face mai multe mișcări, iar eu o să-l trimit la închisoare!”

Serial Infidelul încânta publicul în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, cu noi momente dramatice și răsturnări spectaculoase de situație prin care trec personajele principal. Asya, eroina producției, interpretată de celebra actriță Cansu Dere, are de gând să își ducă mai departe planul de răzbunare împotriva fostului ei soț, Volkan și a rivalei sale, Derin, pe care îi consideră vinovați de întorsătura tristă și dureroasă pe care a luat-o viața sa.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Asya îl atrage pe Volkan într-o nouă capcană teribilă

Decizia luată de Volkan de a reveni în brațele soției sale, Derin, în ciuda sărutului ei cu Onur, o va scoate din minți pe Asya, care are de gând să își continue planul de răzbunare împotriva lor, cu și mai multă înverșunare, pentru a le plăti cu aceeași moneda.


Asya va încerca din nou prin diverse tertipuri și curse să îl atragă de partea ei pe Volkan.

Asya îl va determina pe Volkan să își recapete încrederea în ea și mai ales să creadă că și ea îi împărtășește sentimentele de iubire. Bazându-se iar pe dragostea bolnavă a fostului ei soț, Asya are de gând să îl convingă treptat pe fostul ei soț să se despartă definitiv de Derin.

Însă până la divorț, Asya, care îl cunoaște foarte bine pe fostul ei soț, știe că bărbatul va recurge la multe acțiuni viclene pentru a intră în posesia unei mari părți din averea familiei Guclu. Iar în cele din urmă, ea îl va trimite pe Volkan la închisoare pentru escrocheriile comise.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Chiar dacă va divorța, așa cum mi-a spus și mie, nu va merge mai departe până nu va avea niște garanții. Adică va fură bani de la companie, va face mai multe mișcări, iar eu o să-l trimit la închisoare!”, spune Asya.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, strigăt disperat de ajutor pentru locuitorii din orașul lui natal, Adana! Celebrul actor are multe rude si prieteni în cea mai afectată zonă de cutremurele devastatoare!

Citește și: Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!