In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Tanju nu renunta la Beliz

,

Tanju, care isi doreste o relatie cu Beliz, profita de orice ocazie pentru a-i insufla acesteia sentimentul ca Ferman a uitat-o.


In articol:

Evenimente noi, neasteptate, continua sa se petreaca in Spitalul Berhayat. Toate acestea le vor <testa> abilitatile protagonistilor din serialul “Doctorul minune”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ce se intampla astazi in serialul “Doctorul minune”, Tanju nu renunta la Beliz 

Interventia medicilor in cazul unui pacient trezeste nemultumiri in randul rudelor acestuia. Situatia degenereaza iar Ali are o <interventie> care, cel putin pentru moment, ajuta la reinstaurarea ordinii in spital.

doctorul minune serial

In Spitalul Berhayat se instaureaza panica

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vuslat nu a renuntat la ideea spionarii personalului medical din spital si, daca nu a reusit sa-l determine pe Ali sa faca acest lucru, Doruk pare <perfect> pentru planul acesteia.

doctorul minune serial

Ferman din ce in ce mai aproape de Nazli

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ele sunt marile comori ale medicului Tanju din serialul Doctorul minune! Iata pe cine iubeste cel mai mult celebrul actor Murat Aygen!

Ali incearca sa se impace cu Nazli, insa lucrurile nu merg in directia dorita. Pe de alta parte, Tanju, care isi doreste o relatie cu Beliz, profita de orice ocazie pentru a-i insufla acesteia sentimentul ca Ferman a uitat-o. 

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minun”, la Kanal D.

Citeste si: EA este sotia si marea dragoste a medicului Tanju din serialul Doctorul minune, in viata reala! Este una dintre cele mai frumoase si renumite actrite din Turcia!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

El este noul partener al frumoasei actrițe Sinem Unsal în proiectul la care se filmează deja în Turcia! Este considerat unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului!

Operatorii de pe piaţa jocurilor de noroc online trag frâna de mână guvernului: taxa de 40% va duce la explozia ilegalităților

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adin Külçe, micuțul care l-a interpretat pe Ali Vefa în copilărie în serialul Doctorul minune, va juca într-o nouă producție de excepție ce se filmează deja în Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies