În această seară, de la ora 20:00, în ”Infidelul” Asya trece la atac

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 aug 2022, 09:44

În această seară, de la ora 20:00, în ”Infidelul” Asya trece la atac

Noi evenimente menite să țină telespectatorii în suspans vor avea loc, în această seară, de la 20:00, într-un nou episod captivant din serialul ”Infidelul”.

Convingerile Asyei sunt pe cale să se concretizeze. Tânăra primește tot mai multe dovezi împotriva soțului infidel.

Asya primește un ajutor neașteptat

Aysa încearcă să grăbească divorțul de Volkan, însă dovezile împotriva lui nu se opresc. Aceasta acceptă invitația la cafea a lui Mert, cel mai bun prieten a lui Volkan, care speră să-i ofere informații despre viața amoroasă a soțului ei. 

Citeste si: Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”. Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

De asemenea, Mert îi mărturisește Asyei că o place de mută vreme, însă nu-și poate săpa cel mai bun prieten, însă poate să o ajute sa se răzbune pe el, adică sa-l înșele si ea.

El pleacă si-i spune ca o așteaptă la hotel daca se decide să accepte propunerea lui. 

Asya se duce la hotel, însă când ajunge în cameră rămâne uimită. 

Bahar are o discuție aprinsă cu Volkan și îi spune că și Asya îl poate iubi așa cum face el cu ea, adică să o înșele. Volkan susține că o iubeșe în continuare pe Asya, în ciuda faptelor lui.

Citeste si: Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 4, subtitrat în limba română VIDEO. Asya, decizie neașteptată în ceea ce îl privește pe Volkan

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Volkan, suspect principal în dispariția soției sale

 

 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies