În această seară, de la ora 20:00, ediție de colecție “Moldovenii”! Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii”

În această seară, în ultima zi a acestui an, începând cu ora 20:00, “Moldovenii” întră în casele românilor cu o ediție specială, de colecție.

De la ora 22:00, spectacol grandios “Revelion Teo Show

Cele mai amuzante scene din serialul de comedie “Moldovenii”, adunate într-o ediție spectaculoasă, pe care o puteți urmări în această seară, la Kanal D.

La cumpăna dintre ani, distracția este cuvântul de ordine pentru protagoniștii din serialul “Moldovenii”, Mitică, Aurica, Cornel, Maria, primarul Ghiță Spagoveanu, dascălul, preotul Vasile, care sunt pregățiți de petrecerea dintre ani.

“Înarmați” cu momente unice, inedite, demne de “cascadorii râsului” această seară se anunță a fi una de pomină în “Gaurenii de Jos”, renumitul sat moldovenesc.

Situație inedită pentru Ghiță Șpagovenu, primarul satului care, după ce a aflat că există un contracandidat, pentru postul de primar, merge să afle ce-i rezervă viitorul. Tânărul primar caută să afle ce șanse sunt să rămână în functie, în continuare, deși, contracandidatul său pare că este foarte iubit în sat.

Ghiță Spagoveanu îi face o vizită doamnei Varvara, vrăjitoarea satului, și ceea ce va afla, îl înspăimântă.

“Varvara, trebuie să facem ceva!”, spune disperat primarul, când află că are mari șanse să-și piardă funcția.

“Hai, scoate banu’ și-ți dau soluția!”, îi spune vrăjitoarea primarului.

Nici prin gând nu-i trece lui Ghiță că “rezolvarea” problemelor lui este la îndemână, precum îi arată Varvara. Totul se complică atunci când “soluția” oferită de vrăjitoare îl ajută pe Ghiță Șpagoveanu nu doar să afle viitorul, care nu este deloc “roz”, dar va afla și cine sunt “trădătorii” satului, și cum poate preîntâmpina o “catastrofă”.

Citeste si: Aventurile lui Ghita Spagoveanu continua in “Moldovenii”. Primarul aduce aer din America, in Gaurenii de Jos!

“(…) Dacă am să ies primar, îți iau căruță electrică!”, îi promite Ghiță Șpagoveanu vrăjitoarei.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, o ediție de colecție, marca “Moldovenii”, la Kanal D.

De la ora 22:00, urmăriți “Revelion Teo Show”, un spectacol grandios, plin de surprize spectaculoase, un show pregătit special pentru românii de pretutindeni, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies