In aceasta seara, de la 23:00, la Bravo, ai stil!” O concurenta, data disparuta! Cine nu a iesit la numaratoarea din platoul emisiunii si care este motivul?

In editia „Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D, concurentele sunt tot mai hotarate sa se afirme in fata juratilor, impresionandu-i cu alegerile vestimentare.

In prima zi de primavara, linistea si bucuria se astern in platoul emisiunii; un detaliu ii pune in dificultate pe jurati, in momentul in care acestia observa un scaun neocupat, in randul concurentelor.

O camera mobila de luat vederi porneste in cautarea Alexandrei, concurenta care nu intra in platoul emisiunii. Tanara zace in culise, pe canapea, acuzand dureri. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca aceasta chiar se simte rau cu adevarat sau este cea mai buna actrita.

Citeste si: ȘOC TOTAL în România: Suntem pe primul loc în Europa - capital.ro

„Nu pot sa merg, efectiv nu pot sa merg, in acest moment chiar nu pot! Zac aici, pe patul suferintei”, spune Alexandra.

Cu pasi timizi si mici, „tarandu-se” spre platou, Alexandra se indreapta spre platoul emisiunii. Ce s-a intamplat cu Alexandra si daca aceasta va putea lua parte in emisiune veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies