Imunitatea dobandita natural la coronavirus este foarte mica in Romania. Studiul care nu ne da vesti bune

,

Procentul populației din România imunizate pentru COVID 19 este unul foarte mic - mai puțin de 2% - arată un studiu MedLife


In articol:

Procentul populației din România imunizate pentru COVID 19 este unul foarte mic- mai puțin de 2%- arată un studiu MedLife realizat pe 1.005 persoane, cadre medicale și personal auxiliar din 15 orașe în care MedLife operează clinici și spitale.

Măsurile de protecție și extinderea testării reprezintă șansa României de a funcționa în siguranță și de a reporni economia, este una dintre concluziile studiului MedLife.

De asemenea, există un procent de circa 1% persoane asimptomatice care au fost identificate doar cu anticorpi IgG pozitivi, și care la un moment dat ar fi putut fi infectați și ar fi putut transmite infecția celor din jur.

Dat fiind numărul destul de mare de angajați testați și buna distribuție a lor teritorială, precum și faptul că au avut contact social extins, respectiv au interacționat cu membrii de familie, au mers la cumpărături pentru alimente, s-au deplasat zilnic de la serviciu acasă, o parte dintre aceștia folosind transportul în comun, arată ca profilul lor nu este total diferit de cel al unor persoane obișnuite. Prin urmare, cel mai probabil, populația României nu are încă imunitate specifică pentru COVID 19.

Pe termen mediu și lung o șansă importantă a României pentru a funcționa în siguranță și pentru a relansa economia ar putea fi reprezentată de extinderea testării și respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenție, arată studiul realizat de MedLife, care s-a derulat în perioada 24 martie – 30 aprilie, în rândul personalului medical și auxiliar propriu, relateaza hotnews.ro

Citeste si: Avertizmentul OMS impotriva "tratamentelor din practici traditionale" impotriva coronavirusului

Citeste si: ESTE INTERZIS incepand cu 15 mai! Ce nu ai voie sa faci! Anuntul presedintelui Iohannis

Citeste

si: Descoperire socanta: Cand a aparut primul caz de coronavirus in Europa. Primul pacient a fost diagnosticat cu pneumonie si nu a calatorit in China.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alerta ANM! Vremea rea pune stapanire pe Romania. Au fost emise mai multe coduri galbene

După ce le-a tăiat din bani, Florin Cîțu cere preoților să-l ajute în campania de vaccinare

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Survivor Romania: Cezar si Lola au castigat aseara, la jocul individual, cate 1000 de dolari; Afla ce au facut cu banii!

Bianca si Livian, scandal urias in emisiune: "Sa-ti fie rusine"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies