Împreună ajutăm Turcia!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 08 feb 2023, 21:34

Fii VOLUNTAR în echipele de asistență medicală!

Urmare a cutremurelor catastrofale din Turcia, Ministerul Sănătății a lansat un apel urgent către personalul medical care dorește sa se înscrie ca voluntar pentru ajutorarea răniților și completarea echipelor medicale prezente la fața locului.

Medicii și asistenții medicali care doresc să devină voluntari pentru echipele necesare acordării de asistență medicală se pot inscrie pe site-ul www.ms.ro!

#prayforturkey #ministerulsanatatii #kanaldromania

Ajuta victimele cutremurelor din Turcia. Donează sânge! 🙏

Centrele de Transfuzie Sanguină în care poți dona sânge pentru a ajuta răniții le gasesti pe site-ul Ministerului Sanatatii- www.ms.ro! #prayforturkey #ministerulsanatatii #kanaldromania

Situația este din ce în ce mai dramatică, iar bilanțul victimelor crește de la o oră la alta în Turcia. 

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Numărul morților în urma cutremurelor devastatoare din Turcia a urcat la 5.894, iar cel al răniţilor a depăşit 34.000. Aproximativ 5775 de clădiri s-au prăbușit în urma cutremurelor de luni. Continuă căutările și misiunile de salvare contracronometru.

În urma seismelor peste 13 milioane de oameni sunt afectați în Turcia, într-o

zonă care se întinde pe aproximativ 450 km de la est la vest și pe 300 km de la nord la sud.

Autoritățile au declarat stare de calamitate în 10 provincii, pentru trei luni, și susțin că sinistrații vor fi cazați în hotelurile din Antalya, dar până vor ajunge acolo, oamenii se luptă să supraviețuiască iernii.

Primele vești despre celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! „Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” Iată care a fost motivul tăcerii sale din ultima perioadă! O renumită jurnalistă din Turcia a reușit să afle ce anume i s-a întâmplat de fapt!

Corturi umanitare au fost instalate pentru cei care nu mai au case și au

rămas doar cu hainele de pe ei. Oamenii au aprins focuri și spun că au mâncat pentru prima dată după două zile.

Iarna și drumurile distruse îngreunează sosirea ajutoarelor de care au nevoie.

Împreună putem să ajutăm! Donează sânge, salvează o viaţă!

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”