Importanța gelurilor UV pentru o manichiură perfectă

,

Saloanele de înfrumuseţare şi manichiuristele care îşi desfăşoară activitatea la domiciliul lor sau al clientelor caută geluri UV  de înaltă calitate pentru a realiza manichiură impecabilă, ca unghiile să fie perfecte şi rezistente, iar aspectul mâinii să fie de invidiat datorită frumuseţii şi strălucirii pe care o dau aceste geluri. 

Gelurile UV sunt uşor de folosit şi de aplicat. Prima etapă presupune aplicarea gelului UV pe unghia naturală, după care acest gel este tratat cu lampa UV.

O mare importanţă în rezultatul final o au aceste produse, gelurile care se folosesc la unghiile false, pentru că trebuie să fie de o calitate superioară şi profesionale. Atunci când specialistele aleg ustensilele şi materialele ce se folosesc la aplicarea unghiilor false, acordă o mare importanţă gelurilor UV folosite şi a lămpii.

Ce sunt gelurile UV pentru unghii şi ce importanţă au acestea pentru rezultatul final, pentru manichiură?

Femeile care doresc o manichiură impecabilă şi rezistentă în timp cu siguranţă trebuie să îşi îndrepte atenţia către unghiile cu gel. Acest tip de manichiură este impecabil, unghiile naturale cresc, însă nu simetric, iar în unele cazuri, nu pot fi păstrate lungi prea mult timp, iar forma lor nu va fi niciodată perfectă. De aceea, unghiile cu gel sunt recomandate de către specialiste pentru că sunt foarte rezistente, sofisticate şi în unele cazuri reprezintă un simbol al provenienţei dintr-o clasă socială superioară. 

Primele modele de unghii erau cele acrilice, în care amestecul era aplicat pe unghia naturală şi lăsat să se întărească, astfel încât la final să semene cu ughia naturală.

Unghiile cu gel sunt din ce mai avantajoase şi mai recomandate de către specialistele în acest domeniu.

Gelurile UV conţin o combinaţie de pudră de polimer şi de lichid monomer, a căror reacţie creează legături lungi de polimer sub influenţa luminii UV emise de lampa specială folosită în acest sens. Aplicarea gelurilor UV pe unghii este foarte uşoară, iar aspectul natural pe care îl conferă unghiilor fac ca acestea să fie perfecte pentru manichiură profesională.

Din acest motiv, utilizarea în efectuarea manichiurii profesionale a gelurilor UV în locul unghiilor acrilice este un procedeu din ce în ce mai larg răspândit în prezent.

Cum se folosesc gelurile UV?

Pentru a aşterne gelurile UV pe unghia naturală, este important ca acestea să fie curăţate foarte bine, pilite şi tăiate foarte scurt, după care se aleg tipsurile de plastic care se aşează cât mai aproape de bazele unghiilor pentru un aspect natural.

după aceea, se aleg tipsurile de plastic care se aşează cât mai aproape de bazele unghiilor pentru un aspect cât mai natural. Fiindcă de regulă tipsurile sunt lungi în pachet, acestea se taie în lungimea dorită sau cu ajutorul unor cleşti speciali.

Gelurile UV au nevoie uneori şi de un grund special, găsit tot în oferta magazinului online Savy Professional, folosit pentru a umple golul dintre cuticulă şi tipsul de plastic aplicat. Ulterior se aplică gelul  pe toată suprafaţa unghiei, apoi unghia este pusă sub lampa UV pentru  a întări gelul, urmată de etapa finisării, care dă un aspect natural unghiei respective.

Comparativ cu alte tipuri de unghii artificiale, cele cu gel UV nu se pot desprinde doar prin cufundarea în dizolvant special, ci este nevoie de o îndepărtare metalică. Nu în ultimul rând, este importantă hidratarea mâinilor după aplicarea manichiurii cu gel UV. Pentru a aplica manichiura cu geluri UV, este foarte important ca acestea să fie de bună calitate, în caz contrar rezultatele nu vor fi atât de pozitive.

Unghii delicate cu geluri UV

Gelurile UV pentru unghii false sunt din ce în ce mai folosite în saloanele de manichiură şi nu numai pentru că sunt recomandate de specialişti ca fiind cea mai bună soluţie în acest sens. Întreţinerea manichiurii cu geluri UV nu este dificilă, este destul de simplista şi nu necesită un curs de calificare, ci pur şi simplu de respectarea instrucţiunilor date de profesioniste. 

Aplicarea gelului UV necesită studierea unghiilor clientelor, pentru că specialistele să se raporteze la lungimea şi la grosimea potrivită, pentru a se decide care este soluţia potrivită pentru cliente.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies