Imaginile pe care le-ar vrea STERSE! Andreea Oprica, fara DINTI in gura si cu zambetul larg! O mai recunosti?

Andreea Oprica este una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''


In articol:

Imaginile pe care le-ar vrea STERSE!

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa ''Puterea dragostei''. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", gest extrem! Iata cum a fost filmat, pe capota masinii lui Jador!

Andreea Oprica a postat cateva imagini pe o retea de socializare, cu ea, fara dinti si cu vocea pitigaiata. Spre amuzamentul fanilor, acesta era doar un filtru. Iata cum arata imaginile pe care Andreea Oprica sigur le-ar vrea sterse de pe internet: 

Are sau nu IUBIT? Andreea Oprica a spus tot adevarul

Desi a avut cateva incercari de a se apropia de cativa baieti din casa ''Puterea dragostei''. aceasta nu a reusit sa isi faca o relatie. Unele voci au spus faptul ca Andreea Oprica ar avea o relatie in afara casei si ca acesta este motivulk pentru care nu se ''cupleaza'' in emisiune. 

Între Andreea Oprică și Mariana a izbucnit un conflict în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei".

Totul a pornit de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea. Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate