Imagini TERIFIANTE! Cum sunt MACELARITE vacile intr-un abator care are contract cu un important lant de fast-food! VIDEO SOCANT

Imagini TERIFIANTE! Iata cum sunt MACELARITE vacile in cadrul unui abator care are contract cu un important lant de fast-fooduri VIDEO SOCANT

O organizatie pentru protectia animalelor a dat publicitatii un film socant, realizat cu camera ascunsa.

Imaginile surprind modul in care sunt macelarite vacile la un abator din Statele Unite, care are contract cu un important lant de fast-fooduri.

In unele secvente putem observa animale bolnave care nu se pot misca, dar care sunt electrocutate de angajati si fortate sa mearga pentru a ajunge la linia de sacrificare.


Alte secvente arata vaci in agonie, care sangereaza si se zbat dupa ce utilajele folosite necorespunzator nu au reusit sa le sacrifice din prima incercare.


Din acest motiv angajatii le impusca in mod repetat in cap cu un pistol penumatic, prelungindu-le suferinta. Alta tehnica folosita pentru animalele care nu mor din prima este sufocarea lor prin plasarea piciorului pe nas.


Regulamentele din Statele Unite spun ca animalele trebuie sa fie inconstiente in momentul in care sunt sacrificate, pentru a nu le face sa sufere fara rost.

In alte imagini se poate observa cum vacile sunt preluate de utilaje si duse spre transare, desi ele sunt inca vii.


Macelul a fost surprins de un angajat sub acoperire al organizatiei pentru protectia animalelor, care s-a infiltrat in abator pentru a vedea cum decurge sacrificarea animalelor.

Dupa ce filmuletul socant a ajuns la reprezentantii departamentului agriculturii din Statele Unite, abatorul a fost inchis.

Oficialii au deschis o ancheta in randul angajatilor si a conducerii abatorului si incearca acum sa afle daca parti din vacile bolnave au ajuns ulterior pe piata.

Contactati de presa, reprezentantii importantului lant de fast-fooduri au declarat ca nu stiau de conditiile in care sunt sacrificate animalele si ca au sistat contractul cu unitatea de procesare.

Atentie! Imaginile sunt socante!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate