Imagini STRIGATOARE LA CER! Pompierii muncesc sa-i scape de urgia apelor, iar localnicii stau cu mainile in san

Aceste imagini au fost surprinse in Zorleni, judetul Vaslui. Si aici, apa a navalit, insa chiar daca le ajungea pana la glezne, nu s-au sinchisit sa puna osul la treaba.

Au asteptat cu mainile in san ca altii sa faca munca in locul lor, afisand o atitudine de patroni, de parca ar fi platit bani grei pentru ca altii sa lucreze si ei sa nu se osteneasca!

Uitati-va bine la cei 7 "gospodari"! S-au asezat in linie, cu mainile in buzunar. Barbatul cu bluza rosie chiar se odihneste cu un picior urcat pe un cap de pod, iar o femeie pare mai preocupata de noroiul care i-a intrat printre degete. Oameni cu mult bun simt, pompierii fac abstractie de sfidarea satenilor.

Iata-i si pe acesti doi barbati trecuti de a doua tinerete care par tare bucurosi ca s-au intalnit ca sa-si povesteasca ce mai e nou pe ulita inamolita de inundatii: de data asta,  pompierii veniti sa le scoata apa din sat. Pregatiti cu haine impermeabile, sepci si umbrele, in caz ca-i prinde o ploaie torentiala, satenii defileaza prin preajma pompierilor, inspectand ca la armata munca fiecarui salvator in parte.

Muieti is posmegii pentru acesti vasluieni. Cine Dumnezeu sa-i mai inteleaga? Daca autoritatile n-ar fi venit la timp, ar fi sarit ca arsi la gatul lor, iar cand vin si fac totul ca sa led elibereze satul de apa, prefera sa stea pe margine si sa priveasca, mai ceva ca la spectacol.
##VIDEO79037##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies