Imagini socante: noua moda de la  inmormantari. Pe ultimul drum, bulibasii sunt condusi cu lautari, boxe si bani aruncati din camion

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:21

Platforma unui camion devine dric si scena improvizata pentru lautari.

Locuitorii din zona au auzit cu minute bune inainte ca acest cortegiu sa treaca prin fata lor ca se intampla ceva. S-au intrebat despre ce o fi vorba. Boxele de mare putere au raspandit jelania lautarilor in aproape tot orasul. Dupa cum vedem din imagini, dricul nu e unul obisnuit. De aceasta data a fost nevoie de un camion, folosit in mod normal pentru a transporta marfa.

O parte a camionului a fost transformat in scena mobila.

Vedem 3 lautari cu toate instrumentele necesare. Bineinteles, e nevoie si de energie pentru a alimenta boxele care rasuna atat de puternic. Nicio problema. Iata si generatorul care inlesneste munca lautarilor.

Dupa primii kilometri parcursi prin centrul orasului, participantii au hotarat sa poarte sicriul pe umeri. Asadar, tot camionul a ramas pentru lautarii care s-au putut desfasura fara probleme. Ceilalti soferi au incercat cum au putat mai bine sa ocoloeasca acest cortegiu. 

La intrarea in cimitir, alte imagini de-a dreptul incredibile. Rudele raposatului au aruncat cu bani spre multimea care s-a grabit sa adune fiecare moneda. N-au lipsit nici bancnotele, semn de belsug.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sa nu eliminam din discutie un alt aspect important. Probabil l-ati observat deja. Hainele cernite nu mai par a fi o necesitate la inmormantare.

Privim multimea si descoperim culori care iti iau ochii.

Bluzele, fustele, pantofii. Toatele elementele vestimentare puteau fi observate chiar si din avion. Totul, se pare, in amintirea celui care a parasit aceasta lume la 64 de ani. Si trebuie sa recunoastem, aceste imagini sunt greu de uitat prea curand.