Sari la conținut

Imagini senzationale! Ana-Maria Barnoschi face echipa cu mama ei la sanius! “Am luat sania si ne-am dus in parc sa ne dam pe derdelus!”

Imagini senzationale! Ana-Maria Barnoschi face echipa cu mama ei la sanius! “Am luat sania si ne-am dus in parc sa ne dam pe derdelus!”

Nu o data, indragita vedeta, co-prezentatoarea emisiunii “Roata Norocului”, difuzata la Kanal D, a povestit cat de mult isi iubeste mama si ce relatie speciala au impreuna.

Ana-Maria Barnoschi si mama ei sunt cele mai bune prietene. Chiar si la cei 63 de ani ai sai, doamna Maria Barnoschi, mama indragitei vedete, adora sa se bucure de frumusetile anotimpului rece si sa se joace ca un copil. De profesie educatoare, mama Anei – Maria nu si-a pierdut deloc din jovialitatea si sinceritatea sentimentelor specifice copiilor, atunci cand se bucura de frumusetile iernii.


Zilele trecute, profitand de zapada proaspat asternuta, care oferea un peisaj de poveste, doamna Maria si-a invitat fata la derdelus.
“M-am trezit intr-o dimineata cu apel de la mama, intrebandu-ma daca vreau sa mergem la sanius. I-am spus mamei ca nu prea pot sa merg eu, la varsta mea (26 de ani n.r.) , in parc, sa ma dau cu sania, printre toti copilasii, dar mama m-a surprins … . Mi-a spus sa mergem afara, in parc, ca este foarte frumos, iar zapada este superba, pentru ca vrea sa se joace si ea asa cum o fac copiii, sa se dea cu sania! Recunosc ca am fost putin surprinsa de initiativa ei, insa m-am bucurat nespus de mult de <invitatie> si am acceptat. Prin urmare, am luat sania de la tata din atelier si ne-am dus in parc, la I.O.R. sa ne dam pe derdelus. Marturisesc ca ne-am distrat de minune!”, a povestit Ana-Maria.


 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net