Imagini revoltătoare! Zeci de pacienți s-au îmbrâncit, pe o ploaie torențială, la intrarea în Spitalul de Urgență din Ploiești!

,
Pacienți Spitalul de Urgență din Ploiești
Zeci de pacienți s-au îmbrâncit la intrarea în Spitalul de Urgență din Ploiești![Sursa foto: Facebook]

Luni dimineață, zeci de persoane s-au înghesuit, pe o ploaie torențială, în fața Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, sub o copertină, acolo unde doi bărbați aproape că s-au luat la bătaie.

Zeci de pacienți veniți la Spitalul Județean Ploiești pentru investigații sau proceduri medicale au fost nevoiți să aștepte minute bune în ploaie.

Aceștia au fost nevoiți să se înghesuie sub o copertină de la intrarea în unitatea medicală, pentru a-și aștepta rândul. Printre ei sunt inclusv persoane în scaun cu rotile sau oameni în cârje, care așteaptă să ajungă la Ortopedie.

Zeci de pacienți s-au îmbrâncit la intrarea Spitalului de Urgență din Ploiești! 

Imaginile revoltatoare au fost surprinse de presa locală în fața Spitalului Județean Ploiești. Aglomerația s-a produs din cauza noilor protocoale COVID- 19, reguli care se aplică în prezent în spitalele din țară. 

La Spitalul Județean Ploiești s-au format cozi de zeci de pacienți care stau pur și simplu în ploaie, așteptând triajul epidemiologic și mai apoi să fie îndrumați către specializarea medicală de care au nevoie.

Pentru că singurul spațiu acoperit din curtea spitalului există doar la intrarea în unitatea medicală, oamenii fără umbrele s-au îngrămădit și au uitat complet de distanțarea impusă de pandemia de coronavirus.

La această intrare a spitalului oamenii au așteptat 30-45 minute ca o infirmieră să iasă și să strige specializarea sau secția la care să intre următorul pacient. Apoi pacienții au mers câțiva metri mai în spatele curții, unde au așteaptat să intre în spital.  Mai mult, doi bărbați s-au îmbrâncit, cel mai probabil din pricina nervilor întinși la maximum. 

Citeste si: Restrictii noi anuntate de Ludovic Orban! Ce masuri se mai iau pentru limitarea raspandirii coronavirusului

 

 

Aproape 3.000 de noi cazuri raportate pentru luni

După recordul de vineri, de peste 5.000 de cazuri, raportul de luni arată un număr foarte mare de aproape 3.000 de cazuri.

Până luni, 26 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate  212.492 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citeste si: Bilanț coronavirus 23 octombrie 2020: Peste 5.000 de cazuri noi de Covid-19 în ultimele 24 de ore!

151.811 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate  2.844 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ministrul Educației, anunț important pentru toți elevii. Ce se va întâmpla cu tezele și olimpiadele în anul școlar 2020-2021?

Amenințată de recesiune, Germania își activează scutul: Furnizorii de energie vor obligați să justifice viitoare majorări de prețuri

Ministrul Educației, anunț important pentru toți elevii. Ce se va întâmpla cu tezele și olimpiadele în anul școlar 2020-2021?

Restricții de circulație în timpul nopții? Anunțul făcut de premierul Ludovic Orban: “Avem în evaluare o…”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies