Se fac angajări la Spitalul Colentina! Manager: "Momentan nu se pot organiza concursuri"

,
Se fac angajări la Spitalul Colentina!
Se fac angajări la Spitalul Colentina!

Spitalul Colentina a redevenit spital suport COVID, astfel instituția medicală angajează personal medical.


In articol:

Din cauza exploziei de cazuri de COVID-19 din România, spitalul Clinic Colentina a redevenit spital Covid-19. Instuția medicală are nevoie de personal și face angajări pe perioadă determinată, chiar dacă în acest moment spitalul nu dispune de un laborator propriu de testare, au fost făcute demersuri ca acest lucru să fie posibil.

 

Spitalul Colentina angajează personal medical!

”Momentan nu se pot organiza concursuri, perioada în care ne aflăm nu permite o astfel de procedură. Astfel, căutăm personal medical pe care să îl putem angaja pe o perioadă determinată. Facem demersuri pentru avizarea unui laborator propriu de testare COVID și avem nevoie de oameni specializați pentru așa ceva”  a declarat managerul spitalului Colentina, Remus Mihalcea.

Conducerea Spitalului Clinic Colentina a reușit, cu ajutorul ASSMB, să amenajeze un spațiu dedicat pentru un laborator de testare propriu, aici urmând să fie amplasate două aparate PCR.

În prezent, Spitalul Clinic Colentina este în proces de avizare a laboratorului propriu de testare COVID-19 și încearcă să atragă personal specializat care să activeze în cadrul acestuia

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat din funcție

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din funcție. Aceasta și-a anunțat demisia încă de la începutul lunii octombrie, cu data intrării în vigoare vineri, 16 octombrie.

"Până în acest moment nu a fost numit un alt director medical și Sabina Zurac a continuat să rămână în funcție. Managerul Spitalului Clinic Colentina, Dr. Remus Mihalcea, nu a demisionat din funcţie şi îşi exercită în continuare, în mod normal, atribuţiile prevăzute de lege.

De asemenea, precizăm că directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, Prof. Dr. Sabina Zurac, şi-a depus demisia în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, invocând motive personale”, se arată într-un comunicat al Spitalului Colentina, potrivit gandul.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ultima ora! Indemnizatie pentru parintii ai caror copii invata in scenariul 2 si 3. Ce suma ar putea primi parintii

Răsturnare de situație - Consilierii PNL s-au sucit din nou: votează termenul propus de Nicușor Dan

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

Ludovic Orban, noi precizări despre școala online: "Numărul de persoane infectate se va reduce. Părinții nu respectau regulile"

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: "Vom putea acorda zile libere plătite pentru unul dintre părinți"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies