IMAGINI INFIORATOARE filmate intr-un spital din Romania!

Imagini infioratoare, filmate intr-un spital din Romania, ingrozesc o tara intreaga! Iar persoana care le-a inregistrat sustine ca au fost surprinse in spitalul aflat in mijlocul unui urias scandal.

Va avertizam ca scenele si marturiile care urmeaza, va pot afecta emotional. Materialul contine si imagini filmate cu o camera ascunsa! „S-a recurs la scoaterea dintilor, insist pe verbul "scoaterea" dintilor, pentru a i se pune tubul. I-am luat gandaci si de pe ureche, si de pe umar, in conditiile in care el are traheostoma, ar putea sa-i ajunga in plaman! Filmarile spun totul! Nu sunt de specialitate, nu stiu sa fac trucaje. Sunt filmate in salonul 3110, salon in care a stat fratele meu”.

Aceste marturii de groaza apartin femeii care in urma cu patru zile facea publice imaginile care ar fi fost surprinse in Spitalul Judetean Constanta. Se vedea clar cum gandacii misunau peste tot. Acesta a fost si motivul pentru care Directia de Sanatate Publica a inceput aici o ancheta.

Femeia vine acum cu alte dezvaluiri halucinante! Fratele ei a fost internat saptamani la rand in Spitalul Judetean, in urma unui infarct care l-a imobilizat la pat. In tot acest timp, Adriana Puscasu sustine ca barbatul a fost supus unui tratament cumplit.

Nu sunt doar vorbele ei, ci si imaginile care vin sa intareasca acuzele: „S-a recurs la scoaterea dintilor. Insist pe verb, scoaterea dintilor, pentru a i se pune tubul, acestea sunt vorbele medicului curant de la Terapie Intesiva, asa mi-a spus, cu un deget in sus, "Sa nu avem discutii!", exact asa mi-a spus!”.

Citeste si: Stare de alertă! Guvernul a stabilit măsurile. Toți românii trebuie să le respecte! Ce se schimbă din 16 august - capital.ro

Femeia spune ca si tatal ei, internat pentru o scurta perioada in spital, a avut parte de acelasi tratament. Din spusele ei, omul ar fi zacut ore in sir in mizerie, chiar sub ochii infirmierelor: „Avusese scaun, urinase, totul cursese pe bandajul lui, are piciorul amputat, bandajul era imbibat de materii...Va dati seama! S-a gasit si o solutie, i-au bandajat piciorul intr-un pampers, ca sa nu miroasa!”.

##VIDEO105509##

Marturiile femeii par, mai degraba, desprinse dintr-un lagar. De fapt, ar fi fost doar salonul 3110 al Spitalului Judetean Constanta.

Noaptea colcaiau gandacii, de cele mai multe ori, cu acordul celorlalti pacienti, stateam cu becul aprins, iar eu stateam cu becul aprins . I-am luat gandaci si de pe ureche, si de pe umar, in conditiile in care el are traheostoma, ar putea sa-i ajunga in plaman. I-am spus ca mi-e teama sa nu-i ajunga un gandac in canula si medicul mi-a spus "Haideti, doamna, drobul de sare”.

Femeia a facut o sesizare la Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor. Astazi, conducerea spitalului a venit in fata presei cu explicatii. Momentul ce se voia a fi unul serios a fost, mai degraba, tragi-comic. Pentru ca gandacii au venit si ei la conferinta! Cat despre restul acuzatiilor, oricat de mult am insistat, directorul spitalului nu a avut timp sa ne vorbeasca. Nu am putut sa-l contactam telefonic si nici la Consiliul Judetean, unde ar fi avut treaba, nu am reusit sa-l gasim.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies