Imagini inedite cu Adolf Hitler petrecand Craciunul!GALERIE FOTO

Imagini inedite cu Adolf Hitler petrecand Craciunul!GALERIE FOTO

Cateva imagini inedite, in care Adolf Hitler apare la o petrecere de Craciun in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, au fost facute publice.

Fotografiile in care apare Hitler au fost facute la o petrecere nazista de Craciun in 1941, ptrivit dailymail.co.uk. Liderul nazist apare stand la masa alaturi de subalterni, printre care se afla si Heinrich Himmler, comandantul politiei secrete naziste. Alaturi de Himmler, Hitler a condus operatiunea de exterminare a evreilor, homosexualilor si a altor grupuri sociale pe care cei doi le considerau inacceptabile.

Liderul nazist apare intr-o fotografie de la petrecere cu mainile stranse sub barbie, in timp ce un imens brad de Craciun apare in spatele sau.

Petrecerea a avut loc pe 18 decembrie 1941 la Munchen, iar fotografiile au fost realizate de Hugo Jaeger, unul dintre fotografii personali ai lui Hitler.

Adolf Hitler se face vinovat de exterminarea a peste sase milioane de evrei in timpul Holocaustului din Al Doilea Razboi Mondial, intre anii 1939 si 1945, aceasta conflagratie mondiala facand peste 17 milioane de victime in randul civililor. GALERIE FOTO

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate