Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa! Care este starea de sănătate a Mioarei Roman: „E semn bun”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 feb 2024, 17:58

Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa! Care este starea de sănătate a Mioarei Roman: „E semn bun”

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman trece prin momente dificile, însă încearcă să vadă mereu partea plină a paharului. Este vorba de mama sa, Mioara Roman, care suferă de mai multe probleme de sănătate, recent trecând chiar și printr-o operație.

Oana Roman o vizitează aproape zilnic pe mama sa pentru a se asigura că este bine și că primește îngrijiri medicale specializate. Se pare că Mioara Roman este pe mâini bune, lucru confirmat chiar de fiica sa, care mărturisește că a luat și masa în restaurantul centrului de îngrijire.

Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa

Oana Roman a fost în vizită joi la mama sa, unde a petrecut câteva ore alături de cea care i-a dat viață.

„Stau cu mama și admirăm lacul și pădurea. Este superb acest loc, e atât de liniștit și îți dă o stare de bine, de confort. Ia uite, mami, ce frumos e! Fântâna, lacul. Îți place, mama? E frumos aici, nu? Îți dă așa, o stare bună,” a spus Oana Roman în filmulețele postate pe pagina sa de Instagram, în care a surprins și un mic dialog cu mama sa.

Citește și: Cornel Păsat a vorbit despre despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei! Ce crede fostul iubit al Oanei: „M-aș fi bucurat să aibă o viață liniștită”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Vedeta și mama sa au o legătură deosebită.

Pe tot parcursul acestei perioade, Oana Roman a fost persoana responsabilă de a se asigura că mama ei nu a avut nevoi neîndeplinite.

Mioara Roman se află într-un centru pentru persoane în vârstă, beneficiind de îngrijiri medicale și asistență specializată. Oana Roman o vizitează în mod frecvent, iar acest lucru s-a întâmplat și astăzi. Vedeta a petrecut mai mult timp la centrul respectiv și a împărtășit un moment emoționant în care o ține de mână pe mama sa.

Citește și: „E greu să fii mamă singură” Cum face față Oana Roman perioadelor mai puțin fericite din rolul de mamă singură: „Mai am și eu momentele mele de cădere”

„Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună,” a mai afirmat vedeta.

Oana Roman a dezvăluit că a avut o conversație lungă cu mama ei și că aceasta beneficiază de îngrijire excelentă. Vedeta a adăugat că Mioara Roman se află într-o stare bună de sănătate, în ciuda unor probleme de sănătate cu care se confruntă.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!