Imagini de senzație de la întâlnirea Cristinei cu Radu! „Se mai întâmplă! Nu mai dramatiza!” Aflați cum a decurs date-ul celor doi îndrăgostiți în afara platourilor de filmare, sâmbătă, 18 martie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 mar 2023, 22:08
Foto(6)

Sâmbătă, în Casa iubirii: Primele imagini din escapadă romantică a Cristinei cu Radu! „Nu vrei să stăm amândoi într-o cameră?” Iată ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii celor doi îndrăgostiți și ce anume a dus de fapt la distanțarea ulterioară a lui Radu!

Pentru concurenții din Casa iubirii, noul sezon continuă cu noi provocări, momente romantice, însă și cu multe tensiuni aprige și cu răsturnări neașteptate de situație, care îi vor supune la grele încercări mai ales pe cei care deja formează un cuplu în cadrul show-ului. Cristina și Radu au avut parte de curând de un date de senzație pentru prima dată în afară platourilor de filmare și s-au bucurat de multe momente încântătoare și au

profitat de timpul petrecut împreună pentru a se cunoaște mult mai bine. Însă la scurtă vreme de la această escapadă romantică, lucrurile au căpătat o cu totul altă turnură între cei doi îndrăgostiți. Cristina i-a reproșat lui Radu faptul că a început să se comporte distant și rece cu ea, iar tânărul i-a dat de înțeles că s-a simțit sufocat de afecțiunea ei.

Imagini de senzație de la întâlnirea Cristinei cu Radu! „Se mai întâmplă! Nu mai dramatiza!”

În ediția de sâmbătă, 18 martie, a emisiunii Casa iubirii, au fost difuzate primele imagini din timpul întâlnirii romantice dintre Cristina și Radu. De curând, cei doi îndrăgostiți au avut parte de un date de senzație în afară platourilor de filmare și s-au bucurat enorm să aibă posibilitatea de a petrece mai mult timp împreună. Pe toată durata escapadei lor, Cristina și Radu s-au simțit foarte bine și au profitat de fiecare

clipă petrecută împreună, departe de colegii lor și de alte influențe din jur.

Radu: Camera mea e plină de mai mult haz și mai mult talent, pentru că stau eu în ea!

Cristina: Ba nu e adevărat! A mea e mult mai frumoasă!

Radu: Nu, e mai frumoasă a mea! Nu vrei să stăm amândoi într-o cameră?

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

La un moment dat, cei doi tineri au fost surprinși la cină, Radu și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că iubita lui îl sărutase și îi lăsase urme de ruj pe buze și a fost nevoit să se șteargă cu un șervețel. Pe de altă parte, Cristina părea că s-a supărat din cauza atitudinii lui Radu însă a preferat să îl sărute și pe obraz, pentru a-l șicana.

„Se mai întâmplă! Nu mai dramatiza! Stai să-ți dau și pe obraz!”, a spus Cristina,

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

Citește și: Mihaela, în lacrimi după întâlnirea cu Robert, în camera roșie! Iată ce anume i-a cerut concurentul și ce a deranjat-o teribil și i-a provocat o tristețe uriașă!

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.