Imagini de necrezut in fata Manastirii Cernica! Sute de oameni S-AU LUPTAT sa prinda un loc in microbuze

Imagini incredibile in fata manastirii Cernica! Sute de oameni s-au luptat, efectiv, pentru un loc in microbuzele care trebuiau sa-i duca acasa.

Totul, sub privirile indiferente ale politistilor si jandarmilor, a caror sarcina era tocmai sa pastreze ordinea la sarbatoarea Sfantului Calinic! Ingramaditi ca sardelele! Imaginile socante au fost surprinse chiar in fata sfantului locas din apropierea localitatii Cernica. Miile de oameni venite in pelerinaj la sarbatoarea Sfantului Calinic au trecut prin momente de groaza la sfarsitul slujbei.

In imagini apar mai multe echipaje de politie, dar si de jandarmi, al caror scop e sa asigure oridinea. Microbuzele, pline-ochi de oameni, pleaca la drum chiar din fata lor: "Este singura cursa de linie", au explicat oamenii in uniforma lipsa de reactie! Abia dupa ce echipa noastra i-a avertizat, polistii si-au intrat in rol.

Soferul care a pus in pericol siguranta calatorilor a fost amendat. Dar, ce credeti ca se intampla la numai cateva minute dupa incident? Zeci de calatori se inghesuie iar, intr-un alt autobuz, fara ca soferul sau politistii sa ii opreasca.

Cel putin ciudat este faptul ca politistii prezenti la fata locului le faceau semne soferilor de maxi-taxi sa nu mai opresca in fata manastirii.
Oricum, nici nu mai au de ce sa intervina, soferii de microbuz au dat deja alarma. Stiu ca risca sa fie filmati si amendati.

Oamenii care sunt nevoiti sa circule pe aceasta ruta cu microbuzele spun ca problema  este veche, dar nu au ce face. Altfel nu au cum sa ajunga aici. Numai norocul a facut ca nimeni sa nu ajunga la spital dupa sarbatoare. S-a indurat, probabil, Sfantul Calinic de necazul bietilor credinciosi.
##VIDEO108966##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate