Imaginea care a topit inimile internauților. Cum arată Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf, la 10 luni:”O frumusețe de copil!”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 iul 2023, 03:55

Cum arată Liam la 10 luni? Băiețelul a făcut senzație pe internet 

Sursa: Instagram Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a postat o nouă fotografie cu fiul său. Imaginea a făcut senzație în mediul online. Cum arată mezinul familiei Reghecampf?

Laurențiu Reghecampf are cu ce se mândri, este tatăl a trei băieți, iar mezinul familiei, Liam, face senzație de fiecare dată când părinții săi îl postează pe rețelele de socializare. Băiețelul este de o frumusețe greu de închipui, iar antrenorul nu ezită să se laude cu darul său cel mai de preț. Reghe radiază de fericire de când a devenit tată pentru a treia oră, micuțul îi umple sufletul de bucurie și se simte un părinte norocos.

Cum arată Liam la 10 luni? Băiețelul a făcut senzație pe internet 

Laurențiu Reghecampf este un bărbat împlinit și un tată fericit. Are trei băieți, care îi seamănă enorm și cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

De când a devenit tată pentru a treia ora, Reghe nu își mai încape în piele de fericire. Micuțul Liam, acum în vârstă de 10 luni, îi umple sufletul de bucurie și se simte împlinit din toate punctele de vedere, semn că liniștea s-a așternut în sânul familiei sale, mai

ales după divorțul tumultuos care a ținut luni bune primele pagini ale ziarelor.

Citește și: Laurențiu Reghecampf refuză ca Anamaria Prodan să-i mai poartă numele în acte. Impresara ar reveni la numele Dumitrescu

Recent, fostul antrenor al Universității Craiova a postat o imagine emoționantă cu fiul său cel mic, Liam. Micuțul cu ochi albaștri a făcut senzație pe o rețea de socializare, fanii au rămas mască atunci când au văzut cât de mult a crescut și cu ce frumusețe a fost înzestrat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Comentariile din partea internauților nu au întârziat să apară, fanii s-au declarat cuceriți de cel mic și i-au transmis numai cuvinte de laudă.

”Wow! Ce ingeras frumos și ce ochișori superbi are! Sa va aducă numai bucurii!/ Doamne, ce ochi superbi are 😍/ O frumusețe de copil!/ Doamne ce splendoare de băiețel.

Să vă trăiască și sa fie mereu sănătos!”, sunt doar câteva dintre comentariile de poza cu cel mic.

Citește și: Numele pe care Anamaria Prodan îl va purta, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf va fi finalizat. Judecătorii au decis că divorțul s-a produs din culpă comună