Imaginea care a stârnit reacții din partea fanilor! Cum arătau Vlăduța Lupău și Adelina Pestrițu înainte de intervențiile estetice. Cele două sunt de nerecunoscut: ”Mi-am făcut curaj să pun poza asta”

Author: Madalina Maftei

Cum arătau Vlăduța Lupău și Adelina Pestrițu înainte de intervențiile estetice. 

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a rupt gura târgului cu ultima fotografie postată pe o rețea de socializare. Internauții au rămas șocați de felul în care arăta artista înainte de intervențiile estetice.

Adelina Pestrițu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Influencerița a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani, iar mai multe vedete de la noi i-au transmis urări de ziua ei și, în același timp, au postat și fotografii cu ea, fie ele recente sau mai vechi. Vlăduța Lupău s-a numărat printre vedetele de la noi care i-au urat „La mulți ani” fostei vedete Tv și a postat o imagine cu ea de pe vremea în care nici ea și nici Adelina nu aveau intervenții estetice.

Cum arătau Vlăduța Lupău și Adelina Pestrițu înainte de intervențiile estetice. Fanii au rămas surprinși de diferențele extrem de vizibile

Vlăduța Lupău este foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate numeroasă și își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Pentru că astăzi este o zi specială, draga ei prietenă Adelina Pestrițu împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani, artista s-a gândit să facă un sacrificiu și să posteze o fotografie veche, de pe vremea în care nici ea și nici Adelina nu aveau intervenții

estetice.

Fanii au rămas surprinși de transparența cu care Vlăduța se afișează în mediul online, chiar dacă fotografia nu este una reușită, nu s-a ferit să o posteze.

”Mi-am făcut curaj să pun poza asta”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Vlăduța Lupău și-a tuns părul, după ce în urmă cu ceva timp se plângea că îi cade foarte tare: ”O să aveți un șoc” Cum arată artista după schimbarea de look

Ce intervenție și-a făcut Adelina Pestrițu înainte de ziua ei de naștere

Adelina Pestrițu a recunoscut că este adepta intervențiilor estice, având mai multe operații, dar și intervenții non-invazive.

Este bine cunoscut că are operație de implant mamar, precum și o operație de rinoplastie.

”Nu, fetelor! Nu e nimic tabu în a avea grijă de noi. Sunt și creme foarte bune, dar nu cred că vreo cremă reușește să facă ce face botoxul. Asta cred că este deja evident pentru toată lumea. Sigur, e important să nu exagerăm și să avem echilibru în toate”,  scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Citește și: Adelina Pestrițu a spus adevărul despre intervențiile estetice la care apelează periodic. Ce și-a făcut vedeta înainte de ziua ei de naștere: ”Vreau să păcălesc buletinul”