Ilinca Vandici, surprinsă alături de Eva Longoria în Italia. Iată cum s-au fotografiat cele două în vacanță

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 iul 2022, 13:00

Ilinca Vandici, surprinsă alături de Eva Longordia în Italia. Iată cum s-au fotografiat cele două în vacanță

Sursa: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici și Eva Longoria au fost surprinse împreună în Italia. Cele două s-au fotografiat, iar imaginea a devenit virală pe internet.

Ilinca Vandici a plecat într-o vacanță exclusivistă pe Coasta Amalfitană, însă, înainte de a ajunge la destinația de vis din Italia, în aeroport, prezentatoarea Tv s-a întâlnit cu una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe americane, nimeni alta decât Eva Longoria, alături de care s-a și fotografiat.

Ilinca Vandici și Eva Longoria, surprinse împreună în Italia

Citeste si: Cleopatra Stratan, surpriză de proporții pentru Edward Sanda de ziua lui de naștere: "Nu s-a așteptat la asta!"

Ilinca Vandici, plecată într-o vacanță exclusivistă în Amalfi, a avut parte de o întâlnire neașteptată chiar în aeroport. Prezentatoarea Tv s-a întâlnit cu celebra actriță Eva Longoria, care i-a dat o lecție foarte importantă despre simplitate și naturalețe. 

Vedeta i-a cerut actriței să facă o fotografie cu ea, aceasta nici nu a stat pe gânduri și a acceptat. Ilinca Vandici a fost cea care a urcat poza pe Instagram, acolo unde a și scris un mesaj emoționant în care îi mulțumește pentru lecția pe care i-a dat-o.

Citeste si: Cum reușește Ilinca Vandici să își mențină silueta de vis? Aceasta se „luptă” cu poftele alimentare

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

”Ia uitați cu cine m-am întâlnit in aeroport… 😬😬😬 Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional! Mi-a zâmbit frumos ceea ce mi-a dat curaj sa o întreb dacă putem face un selfie… “Bineînțeles!” mi-a răspuns, cu același zâmbet

firesc… 😬 Ești superba , @evalongoria si îți mulțumesc pentru lecția de simplitate si naturalețe! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a scris Ilinca Vandici într-o postare pe contul ei de Instagram.

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Fotografia a devenit imediat virală pe internet și a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

”Toată admirația 😍👏/Wow! Superbe amândouă!❤️/😍 Superbe amândouă!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Ilinca Vandici le-a primit la fotografia cu Eva Longoria.

Citeste si: Ilinca Vandici își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cați ani a împlinit vedeta și ce mesaj emoționant i-a scris soțul ei, Andrei Neacșu