Ilinca Vandici si juratii "Bravo, ai stil!", supusi unor provocari! Iata ce comentarii au facut acestia despre imaginile cu cele mai inedite momente din culisele competitiei

Juratii sunt mai pregatiti ca niciodata de marea finala din aceasta sambata, cand va fi desemnata castigatoarea competitiei.

Lundu-si rolul de purtator de cuvant al colegilor sai, Ilinca Vandici a declarat ca emisiunea "Bravo, ai stil" reprezinta o experienta frumoasa, care le-a adus satisfactii tuturor, deloc dificila, deoarece le place ceea ce fac.

Cei cinci invitati sunt mandri ca fac parte din acest fenomen, care a atras foarte multi telespectatori si au mari emotii pentru marea finala. Acestia au marturisit ca la ultima editie a emisiunii, au fost cuprinsi de tristete pentru faptul ca se vor desparti de concurente.

Ilinca Vandici si cei patru jurati au fost supusi unei probe muzicale, in cadrul careia au fost nevoiti sa recunoasca piese celebre. Acestia au incercat sa se descurce, insa Iulia Albu si Razvan Ciobanu au intampinat dificultati nefiind familiarizati cu muzica.
Juratii "Bravo, ai stil" si Ilinca Vandici isi dau intalnire cu telespectatorii in cadrul ultimei gale in care va fi desemnata marea castigatoare a competitiei.

##VIDEO172221##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate