Ilinca a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!”

,

Gala de aseara a celui mai iubit show de fashion din Romania a culminat cu eliminarea Ilincai din competitie, in urma voturilor telespectatorilor.

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania au avut parte de aplauze din partea juratilor, si unele dintre acestea au avut parte de dezamagiri in ceea ce priveste comentariile acide ale juratilor in ceea ce priveste tinuta lor vestimentara. Au fost multe note de 1, dar s-au acordat si puctaje maxime.

Primele doua fete propuse spre eliminare de catre jurati, in timpul saptamanii, au fost Bianca si Ilinca, iar in urma clasamentului in functie de notele din Gala, acestora li s-a alaturat si Nadina.

Pe primul loc in topul juratilor, in Gala de aseara, s-a aflat Bianca, cu 19 puncte, tanara fiind salvata automat de la eliminare. Pe ultima pozitie s-a clasat Diana, cu doar 4 puncte. De asemenea, stelutele primite de concurente pe parcursul saptamanii sunt o alta modalitate prin care acestea pot fi salvate de o la posibila eliminare.

Urmatoarea etapa in batalia stilistica s-a dat intre Ilinca, Valeria si Nadina, Nadina fiind salvata de la eliminare, in urma stelutelor primite de-a lungul saptamanii. Telespectatorii au decis si, in urma voturilor primite de fanii acestora, Valeria a ramas in competitie, fiind votata in procent de 14,9% ; Ilinca a reusit sa obtina doar 11,6%.

A fost o situatie fara precedent in Gala de aseara “Bravo, ai stil!”. Juratii au fost de-a dreptul revoltati si nu au putut alege intre cele doua concurente propuse spre eliminare, marturisind la unison ca exista concurnete mult mai slabe in aceasat competitie.

Pe primul loc in topul telespectatorilor, in ordine, s-au aflat: Nadina, cu 25,7%, fiind urmata de Bianca, cu 18,3%. Acesta a fost si momentul in care Bianca a rabusfnit, aruncand acuze la adresa Nadinei, ca s-ar fi votat singura.

 

Citește și:

Valeria de la “Bravo, ai stil!” a ajuns de urgenta pe mainile medicilor! Anuntul a fost facut de Ilinca Vandici

Maurice Munteanu, asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! Ce accesoriu inedit a probat acesta in rafală?

Imaginile anului! Catalin Botezatu si Mirela de la “Bravo, ai stil!”, in ipostaze incendiare!

In curand, la Kanal D, serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"

Radio Impuls te provoaca sa castigi o masina! Ce trebuie sa faci? „Casca urechea!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies