Ilie Năstase, prins la volan, din nou, după ce a consumat alcool. Ultima dată a fost condamnat la închisoare în 2019 din același motiv

Author: Lavinia Medrea

Ultima dată a fost condamnat la închisoare în 2019 din același motiv

Sursa: Facebook Ilie Năstase - colaj Kanal D

Ilie Năstase a fost prins la volan, din nou, după ce a consumat alcool. Fostul tenismen a fost oprit de polițiști noaptea trecută, în Sectorul 1 al Capitalei.

În momentul în care a fost oprit și testat cu etilotestul, Ilie Năstase ar fi avut o alcoolemie de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i s-a confiscat permisul pentru 90 de zile, potrivit Digi24

Ilie Năstase, prins băut la volan, din nou

Nu este prima dată când Ilie Năstase urcă la volan după ce a consumat alcool. În 2018, fostul sportiv a primit dosar penal din cauza consumului de alcool la volan și, de asemenea, a fost acuzat că

ar fi fost agresiv față de organele legii, care l-au oprit atunci. 

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase după ce fiica lui adoptivă, Charlotte Năstase, și-a creat cont pe un site interzis minorilor!

În luna iulie a anului 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase la nouă luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru că a condus după ce a consumat alcool.  

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni după accidentul de la Cluj-Napoca

După ce a fost implicat în accidentul rutier de la Cluj-Napoca, Culiță Sterp este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Iată ce pedeapsă îl paște pe artist.

„În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

Citește și: Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a plecat de la locul accidentului în care a fost implicat

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”

, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!