Il vor salva rugaciunile si mirul din nou pe Dan Sova? Procurorii DNA cer Senatului sa incuviinteze retinerea si arestarea lui preventiva, intr-un nou dosar

In martie, mirul a facut minuni.

S-a rugat la Dumnezeu, a fost dat cu mir adus de la muntele Athos si a scapat de arestare, in primavara. Doar ca procurorii DNA il pun din nou la grea incercare. De asta data il acuza pe Dan Sova de trafic de influenta. Ar fi pretins si ar fi primit o suta de mii de euro. In schimbul banilor, ar fi intervenit pe langa directorul general al centralei CET Govora astfel incat acesta sa incheie un contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura.

Cu atatea pagini de studiat, liberalii au indraznit, totusi, sa le propuna colegilor din comisie sa grabeasca lucrurile astfel incat maine sa se poata desfasura votul in plen. Pentru liberali nici nu mai conteaza avizul comisiei. Oricum au declarat ca vor vota pentru incuviintare.

Dan Sova a fost chemat maine la comisie sa-si studieze dosarul. Cel mai probabil, votul in plen va avea loc miercurea viitoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate