Îl recunoști? E unul dintre cei mai iubiți actori din serialele turcești!

Author: Ana Dinu
Este cel mai iubit actor din Turcia
Sursa: Instagram

Este cel mai apreciat actor din serialele turcești, cu un succes incredibil, reușind să ajungă imediat la inimile publicului. Nu o să vă vină să credeți cum arăta în copilărie și cum arată acum.

A cucerit publicul din Turcia, dar și pe cel din România prin interpretarea personajului Miran în serialul turcesc ”Hercai”. Cu un succes desăvârșit pe micile ecrane din toată lumea, Akin Akinozu și-a surprins din nou publicul care îl iubește, și-l apreciază. Nu o să-ți vină să crezi cu arăta actorul în copilărie, este de nerecunoscut.

Îl recunoști? E unul dintre cei mai iubiți actori din serialele turcești!

Chiar dacă experiența lui ca actor nu este una vastă, Akin Akinozu a reușit într-un timp scurt de la debutul pe micile ecrane să cucerească inimile fanilor care au urmărit serialul turcesc ”Hercai”. Fanii au rămas impresionați atât de talentul lui, cât și de aspectul său fizic, fiind cunoscut faptul că actorul este și model.

Deși filmările pentru serialul ”Hercai” s-au încheiat, serial care a avut un real succes atât în Turcia, cât și în țările în care a fost difuzat, Akin Akinozu este în continuare în atenția publică.

Citeste si: Incredibil! Cum arăta îndrăgitul Miran din serialul "Hercai", la vârsta majoratului! Celebrul actor Akin Akinozu a avut multe kilograme în plus!

În urmă cu puțin timp, actorul a postat pe pagina sa de Instagram, acolo unde este destul de activ, o imagine cu totul diferită de ceea ce obișnuiește să posteze, și destul de intimă, în ceea ce privește viața personală a actorului.

Acesta a făcut publică o imagine cu el de când era mic, iar alături se află mama sa. Fotografia a fost postată cu scopul de a-i ura mamei sale ”La mulți ani”.  

Akin Akinozu a ținut să-i facă mamei sale, actrița Ozlem Akinozu, o urare de zile mare și să-i mulțumească pentru suportul pe care i-l oferă în cariera sa de actor. Ei bine, acum se știe de unde actorul a moștenit tot talentul de care a dat dovadă în rolul pe care l-a interpretat în serialul ”Hercai”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Akın Akınözü (@akinakinozu)

Doi actori cunoscuți din serialul turcesc „Hercai” s-au căsătorit! Gönül și Azat au făcut nunta! Primele imagini de la eveniment!

”Mulțumesc, draga mea mamă, pentru că m-ai iubit, m-ai sprijinit și m-ai crescut. Ai muncit din greu...La multi ani, mama mea.”, a fost mesajul pe care Akin Akinozu l-a postat alături de imaginea cum mama sa.

Cu siguranță cariera lui Akin Akinozu în actorie nu se oprește aici, mai ales după succesul pe care l-a dobândit, după ce a interpretat rolul lui Miran.

Citeste si: Miran din serialul "HERCAI", schimbare radicala de look! Iata cat de mult s-a transformat indragitul actor dupa incheierea filmarilor!

 


Cookies