Ies scantei la „Bravo, ai stil! Panorama”! Letitia, fosta concurenta „Bravo, ai stil!”: „Andra, esti prost informata!”

Astazi, la „Bravo, ai stil! Panorama”, Cristina Mihaela le-a avut ca invitate in platoul emisiunii pe Letitia, Alexandra, Angela, eliminate in sezonul curent „Bravo, ai stil!”.

Fostele concurente au dat frau liber sentimentelor pe care le nutresc pentru colegele care au facut acuzatii rautacioase la adresa fiecareia dintre ele.
Letitia a intrat in colimatorul invitatilor, dar si al sustinatorilor concurentelor „Bravo, ai stil!”, fapt ce a dat nastere unor discutii aprinse in platou. Spiritele s-au incins mai tare atunci cand Letitia a auzit acuzele Andrei, actuala concurenta la „Bravo, ai stil!”, care spune ca bruneta ar avea, pe paginile de socializare, mii de barbati „prieteni”.

„Andra, esti prost informata! Da-ti jos ochelarii si citeste mai bine pe pagina mea, da-mi cerere pe Facebook ca sa vezi cati barbati am eu acolo!” a sunat replica acida a Letitiei.
Andra, cea care a jignit-o public pe Danuta in editia anterioara, si-a atras, prin atitudinea ei, antipatia colegelor. Fosta concurenta „Bravo, ai stil!”, Angela, prezenta astazi in emisiune, a fost foarte transanta in ceea ce o priveste.

„(...) Este de cea mai joasa speta ceea ce a facut (Andra – n.r.)!”, a spus Angela.
Nu ratati, „Bravo, ai stil Panorama”, de luni pana vineri, de la 10:30, show-ul matinal in care eliminatele „Bravo, ai stil!” spun tot ce au pe suflet.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate