Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil! Panorama”, a petrecut Pastele in Bucovina

Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama”, de la Kanal D, a petrecut un Paste de vis alaturi de familie, in Bucovina.

Tanara s-a bucurat din plin de traditiile atat de bine pastrate in aceasta zona superba a tarii si nu a ratat ocazia de a purta straiele specifice locului. Cristina Mihaela a fost incantata de modul in care au primit-o bucovinenii si frumusetea nealterata a obiceiurilor sarbatorilor pascale.

“Atmosfera de sarbatoare este minunata in Bucovina, oamenii te primesc cu caldura. M-a fascinat frumusetea oualor incondeiate si pictate de oamenii priceputi ai locului. In noaptea de Inviere am fost la manastirea Voronet si am luat lumina. Manastirile din aceasta regiune sunt de basm!  A fost o calatorie superba!”, a povestit Cristina Mihaela.

Cristina Mihaela a debutat ca moderator TV in prima zi de Paste, iar telespectatorii Kanal D o vor putea urmari in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la ora  10:30, alaturi de invitatii ei la “Bravo, ai stil! Panorama”, emisiunea in care sunt dezvaluite in premiera  povestile nespuse  la “Bravo, ai stil!”, show-ul care a devenit un adevarat fenomen in Romania. Concurentele eliminate la “Bravo, ai stil!” vin in platoul emisiunii “Bravo, ai stil!Panorama ”pentru a povesti prin ce au trecut in concurs, cum  s-au transformat de-a lungul competitiei, dar si pentru a se arata telespectatorilor asa cum acestia nu le-au mai vazut pana acum.     

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate