Idei de decorare a grădinii tale de la experții HobbyMobila

Toată lumea iubește natura pentru că aceasta ne oferă un plus de energie și relaxare, indiferent de moment. De aceea, mulți dintre noi tindem să ne achiziționăm o casa cu o gradină destul de spațioasă astfel încât să o putem amenaja după bunul plac, dar mai ales, să avem un spațiu verde al nostru, în care să stam împreună cu cei dragi, să ne relaxăm și de ce nu, chiar să plantăm flori sau legume.

Grădina poate deveni astfel un loc special creat pentru recreare, unde să ne punem amprenta personală și să ne bucurăm de micile lucruri care ne fac viața mai frumoasă.

Dacă vrei să te bucuri de spațiul pe care îl ai la dispoziție, atunci trebuie să investești în amenajarea grădinii. Noi iți suntem alături pentru a-ți oferi cele mai bune idei de decorare, având un buget limitat. Mai mult decât atât, iți vom spune care sunt obiectele de mobilier care nu trebuie să lipsească din grădina ta și de ce ai nevoie de acestea. Astfel, experții te vor ajuta să îți creezi o grădină spațioasă, atât cu plante pentru a aduce un plus de prospețime, cât și cu mobilier pentru serile împreună cu familia.

Amenajare gradina: Piese de mobilier must-have

Alege o combinație intre sofisticant, elegant și simplitate, pentru a-ți transforma gradina într-un loc special pentru adunările cu familia și anumite evenimente. Nimic nu este mai frumos decât să-ți petreci weekend-ul alaturi de cei dragi, făcând un grătar sau un mini foc de tabăra.

De aceea, următoarea lista te vă ajuta să alegi piesele de mobilier perfecte pentru gradina:

Mese bucătărie

Probabil te gândești de ce ai avea nevoie de mese bucătărie de la Hobby Mobila în gradina. În zilele călduroase de primăvara sau vara, chiar și în sezonul mai rece, precum toamna, tindem să ne petrecem mai mult timp înafară casei, pentru a ne bucura de anotimp și de aerul curat.

De aceea, atunci când ai o gradina spațioasă, iți trebuie și un spatiu amenajat pentru atunci când familia sau prietenii vor să-ți facă o vizita. De ce să nu vă bucurați de soare și căldură? Mai mult decât atât, de cele mai multe ori spațiul din interiorul casei nu este suficient de mare pentru a pune o masa încăpătoare. Cu siguranță, iți dorești un loc unde să poți sta de vorba cu cei dragi și să vă bucurați de momentele petrecute împreună.
Alege o masa din lemn masiv, în cazul în care iți dorești să amenajezi gradina într-un stil country sau rustic, la care să încapă mai mult de zece persoane. Daca totuși vrei să optezi pentru ceva mai modern, atunci iți sugeram să alegi mese bucătărie din MDF, în culori vibrante. Daca aceste opțiuni nu sunt pe placul tău, atunci poți opta și pentru un colțar. Totuși, aceste mese bucătărie sunt special construite astfel încât să reziste la factorii externi, precum praful sau apa.

Balansoar sau scaune de relaxare

Pentru că vrei să te bucuri de soare și de căldură, atunci ai nevoie de un loc al tău în care să te poți relaxa. O opțiune bună ar fi balansoarele din lemn sau scaunele de relaxare. Astfel diminețile tale vor începe mai frumos, iar tu iți vei putea savura cafeaua, în liniște, în intimitatea grădinii tale. Balansoarul este obiectul perfect de care chiar ai nevoie. Poți amenaja o zona de lounge în gradina, cu astfel de piese de mobilier și mese bucătărie. Nu doar că balansoarul pare desprins din povesti, dar este și foarte confortabil. Dacă totuși îți dorești o opțiune mult mai relaxanta, optează pentru scaune de relaxare. Acestea iți vor oferi suport atât pentru cap, spate, cât și pentru picioare. Recomandarea noastră este să investești în piese de mobilier durabile, rezistente la soare, cât și la umiditate, dar mai ales, care să-ți satisfacă nevoile.

Leagăn

Orice gradina are nevoie și de un element care să ne amintească de copilărie sau în cazul în care aveți copii, să fie o atracție pentru ei. Până la urma, niciodată nu suntem prea în vârstă pentru a ne bucura de un leagăn. Puteți opta pentru unul din lemn sau îl puteți face chiar voi, într-un stil rustic. Tot ce aveți nevoie este un cauciuc și o sfoara sau un lanț. Cu siguranță, vă veți distra atât în momentul în care îl veți face, cât și atunci când îl veți folosi. În cazul în care culoarea cauciucului nu se potrivește cu linia cromatica aleasa, puteți chiar să-l pictați în culorile preferate.

Acestea sunt doar câteva dintre recomandările experților și vă invitam la shopping!

 

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies