Ibrahim din "Steaua sufletului", unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia! Ti-l mai amintesti pe celebrul actor Serhat Ozcan din serialul "Tradarea"? Iata ce rol dificil a avut atunci!

Serhat Ozcan face parte din generatia actorilor care au facut istorie.

Serialul  "Steaua sufletului" aduce in prim plan o poveste teribila de iubire ce ii are ca protagonisti pe frumoasa Zuhre (interpretata de Selin Sekerci) si pe Seyit (Sukru Ozyldiz). Casatoria dintre fata saraca Zuhre si unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din Cappadocia, batranul Fikret Karakaya, aduce cu sine o multime de probleme pentru toti cei implicati. Conform unei cutume adanc inradacinata in zonele rurale ale Turciei, tanara fusese, practic, vanduta lui Fikret chiar de parintele ei, in schimbul unei bucati de pamant. In peisajul incredibil al Capaddociei,  acoperite de zapada, se consuma o adevarata drama.

Serhat Ozcan s-a nascut in 1961, in Sinop, Turcia. Acesta a urmat Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii din Istanbul si a devenit mai tarziu unul dintre cei mai apreciati actori din serialele de televiziune. Serhat este un actor cameleonic, deoarece a demonstrat in fiecare productie in care a jucat de-a lungul timpului ca se poate adapta cu usurinta oricarui rol, fie unul negativ, extrem de greu de jucat, fie unul pozitiv.Un astfel de rol negativ si foarte dificil a fost cel jucat in serialul "Tradarea", in 2013, in care a intrat cu usurinta in pielea tiranului Tugrul.

In productia "Steaua sufletului", Serhat Ozcan a acceptat sa joace rolul lui Ibrahim, deoarece a agreat distributia si in plus caracteristicile personajului i se potrivesc ca o manusa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate