Iata una dintre cele mai luxoase vile din Bucuresti VIDEO

Iata una dintre cele mai luxoase vile din Bucuresti VIDEO

Va invitam intr-una dintre cele mai luxoase vile din Bucuresti! Norocoasa proprietara este o femeie cu o viata perfecta. Este designer de blanuri si se numeste Flora Nastase.

O munca asidua, o viata in care a colectionat obiecte de mobilier de epoca si decoratiuni valoroase, asta ar fi pe scurt caracterizarea Florei Nastase. Designerul se poate lauda cu una dintre ele mai scumpe si elegante case din Bucuresti.

Flora Nastase a fost propriul designer, decorator, scenograf. De asemenea a conceput si piesele de mobilier. Timp de peste zece ani Flora a adunat in vila sa din centrul Bucurestiului mobilier foarte scump, cu o varsta de 200 de ani si l-a reconditionat si imbracat in foita de aur, astfel incat fiecare piesa sa fie intr-o stare impecabila.

Fara doar si poate este una dintre cele mai luxoase vile. Mai bine zis una dintre putinele case palat din centrul capitalei! Imobilul este evaluat la aproximativ 1 milion de euro, insa mobila din interior il egaleaza in valoare.

Si-a creat spatiul perfect unde duce o viata de regina alaturi de cele doua animalute de companie.

Este refugiul ei, locul unde nimeni nu-i poate zgudui viata perfecta! Cea pe care si-a construit-o in urma cu multi ani cand a lansat vestita sa casa de blanuri.

Si cum totul in acest palat este perfect, nu putea sa lipseasca un centru SPA! Da, doamnelor si domnilor, Flora Nastase are propiul ei SPA unde se poate relaxa de cate ori vrea.

Intreaga poveste a casei muzeu o puteti urmari sambata de la ora 19.45 in emisiunea "Asta-i Romania"!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate