Iarna nu vrea sa lase loc primaverii! De doua zile ninge in Moldova, la Piatra Neamt fulgii de nea punand stapanire pe oras

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Se pare ca iarna isi scutura ultimele cojoace! Furtuna de zapada a amanat chiar si startul unui meci de fotbal.

Fulgii de nea nu mai contenesc sa cada inca, de ieri, in judetul Neamt. Oamenii sunt ingroziti de valul de frig. Imbracati cu haine de iarna, localnicii spera ca primavara sa isi intre in drepturi cat mai repede. Zapada “babelor” se pare ca i-a cam incurcat pe fotbalistii care au jucat aseara la Piatra Neamt.

Din cauza ninsorii abundente meciul din Liga intai, Ceahlaul Piatra Neamt- Steaua, a inceput cu un sfert de ora mai tarziu decat era programat.

Vremea rea se va mentine si astazi. Potrivit meteorologilor pana in aceasta seara la ora 22.00 in nord-estul, sudul si centrul tarii vor mai cadea precipitatii mixte. La munte stratul de zapada va fi consistent.

##VIDEO134662##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!