EXCLUSIV Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat! Ce s-a întâmplat între cei doi?

,

Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat! Deși păreau cei mai buni prieteni, acum au ajuns să nu își mai vorbească. Care este motivul?


In articol:

Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat!  Relația lor de prietenie a fost mereu una cu scântei, după cum s-a văzut la "Survivor România", însă Iancu Sterp și Emy Alupei au reușit să treacă mereu peste neînțelegeri.

Ce se întâmplă acum între ei?

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, la volanul unei masini de sute de mii de euro! Cu ce se ocupa tanara in Marea Britanie

Iancu Sterp și Emy Alupei s-au certat! Ce s-a întâmplat între cei doi?

S-a scris că ar avea o relație, după au apărut în ipostaze tandre în videoclipul ei, iar acum, Iancu Sterp a anunțat că el și Emy Alupei s-au certat. Se pare că, în prezent, cei doi nu își mai vorbesc, însă Iancu este încrezător că problemele se vor rezolva între ei. 

"Cu Emy Alupei, acum, sincer, suntem certați. Ați văzut și la "Survivor România" că noi când ne înțelegeam bine două zile, când ne certam câte o săptămână. Acum nu prea mai ținem legătura așa bine, dar sunt sigur că o să ne împăcăm. Noi ba aici ne înțelegem, facem colaborări, după cum ați văzut am făcut și piesa aia împreună, de am apărut eu la ea în videoclip, după ne mai certăm, tot felul de discuții d-astea aiurea, doar că suntem prieteni și chiar dacă ne mai certăm și ne mai ciondănim, mie îmi trece, nu am nicio treabă. Așa că, acum suntem certați, ne-am certat de la o chestie, nu contează, dar o să fie bine, o să ne împăcăm.", a spus Iancu Sterp.

Dacă după "Survivor România" erau mai tot timpul împreună și chiar au colaborat pentru videoclipul lui Emy, acum, Iancu Sterp și Emy Alupei nu traversează o perioadă prea bună.

Iancu nu a dezvăluit motivul pentru care s-au certat, însă nu pare a fi ceva serios.

Citeste si: Iancu Sterp, surprins alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei." Cu cine s-a afișat după despărțirea de Denisa?

Nu s-au despărțit după "Survivor România"! Când s-a rupt totul între Iancu Sterp și Denisa?

Când s-au despărțit Iancu Sterp și Denisa? Fostul concurent de la" Survivor  România" a dezvăluit când s-a rupt totul și au decis să pună capăt relației.

Când s-au despărțit Iancu Sterp și Denisa? Separarea lor a surprins pe toată lumea, având în vedere că erau obișnuiți cu distanța, iar provocarea" Survivor  România" nu ar fi trebuit să fie o problemă pentru ei. Care a fost adevăratul motiv pentru care Iancu Sterp și Denisa au decis să pună capăt relației?

Iancu Sterp și Denisa s-au cunoscut la" Puterea Dragostei", s-au îndrăgostit unul de celălalt și deși păreau hotărâți să treacă la pasul următor, cei doi au decis că ar fi mai bine să rupă orice legătură și să pornească pe drumuri separate. Mulți au spus că s-ar fi despărțit după ce Iancu s-ar fi împrietenit cu Emy Alupei, însă adevăratul este altul.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Iancu de la Puterea dragostei, în brațele unei blonde focoase: „Gata...”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Livian ramane in Sezonul 3 Puterea dragostei? "Mai dam si noi un control si dupa mancam!"

Alegeri în Australia: Laburiştii, favoriţi pentru a reveni la putere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca i-a spus totul Andreei Mantea! Ce relatie are acum cu Livian

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies